Analist Bitcoin’de Destek-Direnci Söyledi: Orta Vadede Hedef 80 Bin Dolar!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouHodler risk yöneticisi Sergei Gorev, teknik ve temel analiz göstergelerin mayıs için kripto para piyasasında bir yükselişe işaret ettiğini belirtti.

Sergei Gorev kısa süre önce The Block’a yaptığı açıklamada, kripto para piyasasının güncel durumunu değerlendi. Vadeli işlemler tarafına bakıldığında kısa (short) yönlü pozisyonların arttığını ve fonlama oranlarının gerçekten düşük seviyelere gerilediğini belirten Gorev, mayıs ayı için yükseliş beklediğini söyledi.

Bitcoin’de orta vade için 80 bin dolar seviyesini beklediğini belirten deneyimli isim, olası bir düşüş senaryosunu da es geçmedi. %61,8 Fibonacci altın oran seviyesin halen daha 52 bin dolara işaret ettiğini ve oradaki likiditenin henüz alınmadığını belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

ABD’den gelen pozitif tarım dışı istihdam verilerinin ardından Bitcoin fiyatı yaklaşık 2 bin dolar artış sergileyerek 61.500 dolara kadar yükseldi.

Analist Bitcoin’de Destek-Direnci Söyledi: Orta Vadede Hedef 80 Bin Dolar! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Bitcoin’de Destek-Direnci Söyledi: Orta Vadede Hedef 80 Bin Dolar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!