0,31 Dolardan Ethereum Alan Adres 9 Yıl Sonra Harekete Geçti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük altcoin Ethereum’un (ETH) ICO’suna katılmış bir adres, yıllar sonra uykusundan uyandı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre eski bir Ethereum adresi, yaklaşık 9 yıl boyunca pasif kaldıktan sonra ilk kez harekete geçti.

Etherscan verilerine göre bu adres, Temmuz 2015’te Ethereum Genesis’ten 1.969,48 Ethereum almıştı. Ethereum’un ICO fiyatı, sadece 0,31 dolardı.

Genesis işlemleri, Ethereum blockchain’inde yapılmış ilk işlemlerdir ve sıradan bir işlem hash’ine sahip olmadıkları için diğer işlemlerden farklılardır.

Yıllar sonra ilk kez harekete geçen adres, farklı cüzdanlara 1.960 Ethereum (5,87 milyon dolar) transfer etti. Cüzdanda hala yaklaşık 28.400 dolar değerinde 9,47 Ethereum bulunuyor.

0,31 Dolardan Ethereum Alan Adres 9 Yıl Sonra Harekete Geçti isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
0,31 Dolardan Ethereum Alan Adres 9 Yıl Sonra Harekete Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!