Peter Schiff Bitcoin’deki Formasyona Dikkat Çekerek Hedef Seviyeyi Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Altın Böcek” lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin (BTC) için 54 bin doları işaret etti.

Peter Schiff 2 Mayıs tarihli gönderisinde, dikkat çeken bir Bitcoin analizine yer verdi. Saatlik grafiğe bakıldığında Bitcoin’in 60 bin doları dirence çevirdiğine işaret eden analist, OBO yapısına dikkat çekti.

60 bin doların biraz altının baş kısmı olduğunu ve 57 bin dolar civarında ise omuz bölgelerinin yer aldığını belirten deneyimli isim, bariz bir düşüş formasyonu oluştuğunu dile getirdi.

Bu OBO formasyonunun çalışması durumunda ilk hedef olarak 54 bin doları işaret ederken bir kez daha Bitcoin özelindeki düşüş yönlü beklentisini dile getirmiş oldu:

Bu kısa vadeli Bitcoin grafikte destek olan 60 bin doların direnç haline geldiğine dikkat edin. Bitcoin, başı 60 bin doların biraz altında, omuzları 58,5 bin dolar civarında ve boyun çizgisi 57 bin doların hemen altında olan kısa vadeli bir OBO oluşturuyor. Aşağı yönlü hedef ise 54 bin dolar.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 58.880 dolardan işlem görüyor.

Peter Schiff Bitcoin’deki Formasyona Dikkat Çekerek Hedef Seviyeyi Açıkladı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Peter Schiff Bitcoin’deki Formasyona Dikkat Çekerek Hedef Seviyeyi Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!