Justin Sun Yine Alım ile Gündemde: 22,3 Milyon Dolar Daha Ethereum Çekti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun ile bağlantılı olabileceği düşünülen bir kripto para cüzdanı yine yüklü miktarda Ethereum aldı.

Kısa süre önce Justin Sun’a ait olabileceği düşünülen yeni bir cüzdan radarlara takılmıştı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bu cüzdan 28 Nisan günü harekete geçerek milyonlarca dolarlık Ethereum aldı.

Veriler söz konusu cüzdanın kripto para borsası Binance aracılığıyla yaklaşık 22,3 milyon dolar değerinde 6.744 ETH aldığını gözler önüne serdi.

Habere konu olan cüzdan 27-28 Nisan tarihlerinde Binance’den toplam 46,74 milyon dolar değerinde 14.146 ETH satın alarak dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Sun, uzun süredir istikrarlı olarak Ethereum alımı yaparak bu alandaki bariz yükseliş beklentisini ortaya koymuştu.

Justin Sun Yine Alım ile Gündemde: 22,3 Milyon Dolar Daha Ethereum Çekti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Justin Sun Yine Alım ile Gündemde: 22,3 Milyon Dolar Daha Ethereum Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!