Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 16 Aralık 2023

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para birimi Bitcoin, son zamanlarda boğa piyasasının geldiği yönündeki söylentiler ve yatırımcılar üzerinde artan beklentilerle dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. BTC’nin fiyat istikrarını koruması ve 40 bin doların üzerinde kalıcı olması, diğer altcoin’lerin de ilgi görmesine ve para girişini artırmış durumda. Bu nedenle, hafta sonuna hareketli bir başlangıç yapan altcoin’ler oldu. Hem yükselen hem de düşen altcoin’lerde artışlar ve azalmalar gözlemlendi.

Bugünün ön plana çıkan ve geri planda kalan kripto para birimlerine göz attığımızda, aşağıdaki liste ön plana çıkan altcoin’leri gösteriyor.

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte %40,21 artışla Internet Computer (ICP) zirveye oturdu. ICP, güçlü bir yükseliş yakalayarak en çok yükselen coin oldu. BitTorrent (BTT), son 24 saatte %18,02 artış göstererek ikinci sırada yer aldı. Yatırımcıların dikkatini çeken BTT, güçlü bir performans sergiledi. Helium (HNT), %14,58 artışla günün üçüncü sırasına yerleşti. HNT, yatırımcıların ilgisini çeken bir altcoin olarak öne çıktı. Osmosis (OSMO), son 24 saatte %12,93 artışla dördüncü sıraya yerleşti. OSMO, güçlü bir yükseliş performansı sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Son olarak, Filecoin (FIL) %11,40 artışla günün beşinci sırasında yer aldı. FIL, yükselişini sürdürerek kazananlar listesinde kendine yer buldu.

Kaybedenler Listesi

Bonk (BONK), son 24 saatte %17,70 düşüşle en çok düşen coin oldu. BONK, değer kaybı yaşayan altcoin’ler arasında zirveye yerleşti. ORDI (ORDI), %13,91 düşüşle günün kaybedenler listesinde ikinci sırada yer aldı. ORDI’nin değer kaybı, piyasada yaşanan yükselişe rağmen devam etti. SATS (SATS), piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında yer alan ve BRC20 token’ı olan bir altcoin olarak %12,89 düşüş yaşadı. SATS, değer kaybeden altcoin’ler arasında yer aldı.

Beam (BEAM) %6,43 düşüşle kaybedenler listesine dahil oldu.

Kripto Düşenler

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 16 Aralık 2023
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!