Günün öne çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 26 Kasım 2023

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakın zamandaki FUD haberlerine rağmen Bitcoin (BTC), 38.000 dolar seviyesine yaklaşarak alıcıların iştahını artırdı ve altcoin piyasasında yükselişe geçti. Ancak bu süreçte lider kripto para birimi Bitcoin’in yanı sıra hangi altcoin’ler fiyat değişimi yarattı? 26 Kasım’da altcoin’lerdeki hareketlilik nasıl kaydedildi? İşte günün öne çıkan kripto paraları:

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte en çok yükselen coin’ler listesinde VeChain (VET) zirveye oturdu. VET, yüzde 9,46 artış göstererek dikkatleri üzerine çekti. İkinci sırada yüzde 8,78’lik artışla Stepn (GMT) yer alırken, üçüncü sırada yüzde 8,75’lik artışla Cosmos (ATOM) bulunuyor. Dördüncü sırada yüzde 7,48’lik artışla Klaytn (KLAY) ve beşinci sırada ise yüzde 6,56’lık artışla Terra Classic (LUNC) yer aldı.

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin başında FTX Token (FTT) yer alıyor. Son 24 saatte yüzde 6,90 düşüş yaşayan FTT, zirveye yerleşti. Ardından, yüzde 4,58 değer kaybeden Mina (MINA) geliyor. Üçüncü sırada yüzde 4,47’lik düşüşle Synthetix (SNX), dördüncü sırada yüzde 4,37’lik düşüşle The Graph (GRT) ve son sırada ise yüzde 4,19’luk değer kaybıyla Sui (SUI) yer alıyor.

Altcoin piyasasında yaşanan bu hareketlilik, yatırımcılar ve kripto para topluluğu arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Bitcoin’in güçlü performansıyla birlikte altcoin’lerin de yükselişe geçmesi, kripto piyasasının canlılığını koruduğunu gösteriyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Günün öne çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 26 Kasım 2023
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!