Binance’den Solana İçin Delist: Bir İşlem Çiftini Marjinden Kaldırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Solana’nın bir paritesini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 21 Kasım Salı günü yaptığı resmi açıklama ile Solana’nın BUSD paritesini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance Solana’nın BUSD paritesi için izole marjin borçlanmasını 24 Kasım tarihinde askıya alacak. Ardından TSİ 30 Kasım saat 09.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve SOL/BUSD işlem çifti izole ve çapraz marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak. Söz konusu parite, marjin işlemlerden tamamen kaldırılıyor.

Binance yaptığı paylaşımda uzun zamandır üzerinde durduğu gibi kullanıcılara BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce diğer kripto para birimlerine dönüştürmesini söyledi. Borsa ayrıca kullanıcıların BUSD’nin First Digital USD (FDUSD) ile 1:1 oranında komisyonsuz bir şekilde dönüştürülebileceğini söyledi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance’den Solana İçin Delist: Bir İşlem Çiftini Marjinden Kaldırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!