OpenChat, Yüz Tanımayı Geliştiriyor! – Coin News TR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisi üzerine inşa edilen merkeziyetsiz mesajlaşma uygulaması OpenChat, gerçek kullanıcıları tespit etmek ve yalnızca bir hesapla sınırlamak amacıyla yüz tanıma teknolojisini test etmeyi planlıyor. Bu yeni yöntem, kullanıcıların gerçek insan olduklarını ispatlamayı hedeflerken, aynı zamanda güvenli bir iletişim ortamı sağlamayı amaçlamaktadır.

OpenChat’in Kurucusunun Açıklamaları

OpenChat’in kurucusu Matt Grogan, Discord ve Slack gibi platformlara benzetilen bu zincirüstü sohbet uygulamasıyla ilgili olarak, insanlığın varlığının kanıtlanmasının kolay olduğunu ifade ediyor. Ancak, daha zor olanın, her kullanıcının benzersizliğini kanıtlamak olduğunu belirtiyor. Grogan, “Her türlü insanlık kanıtını çözebilirim, ancak yüzlerce kez tekrarlayarak ve yüzlerce hesap alarak bunu yapabilirim” diyor.

Bu nedenle, OpenChat’in kurucusu yüz tanıma teknolojisini test etmeye karar verdiklerini duyuruyor. Grogan, uygulamalarında yüz tanıma sisteminin bulunduğunu ve nasıl çalıştığını görmek için bunu deneyacaklarını ifade ediyor. Elbette bu sistem yüzde 100 mükemmel olmayacak, ancak birden fazla kimliğe sahip olmayı sınırlayacak bir adım olacak.

Grogan ayrıca, insanların birden fazla çevrimiçi hesap kullanmasını engellemenin yolunun, her kullanıcının benzersizliğini ispatlamaktan geçtiğini vurguluyor. Bu sayede, tüm kullanıcıların gerçek insan olduğu doğrulandığı için ayrı doğrulama işlemlerine ihtiyaç duyulmayacağını belirtiyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
OpenChat, Yüz Tanımayı Geliştiriyor! – Coin News TR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!