Grayscale Yöneticisi Bitcoin ETF Onayından Emin: Sadece Zaman Meselesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı yatırım şirketi Grayscale, spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının onaylanmasının zaman meselesi olduğunu belirtti.

Grayscale cephesinden spot Bitcoin ETF başvuruları hakkında iddialı bir açıklama geldi. Şirketin Baş Hukuk Sorumlusu Craig Salm tarafından 18 Ekim günü yapılan bir açıklamada, spot Bitcoin ETF başvuru onaylarının kesin olarak geleceği ve her şeyin an meselesi olduğu ifade edildi.

Spot Bitcoin ETF başvurularının onaylanmama ihtimaline yer vermeyen Craig Salm, Grayscale ekibinin GBTC fonunu spot Bitcoin ETF’ine dönüştürme sürecinde milletvekilleriyle fazlaca zaman geçirerek yakın temaslarda bulunduğunu vurguladı.

Bu yakın temaslardan yola çıkarak gözlemlerini paylaşan Salm, regülatör cephesinin hem stablecoin yasası hem de kripto para sektörüne yönelik düzenlemeler konusunda sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi:

Komiteden geçerek Temsilciler Meclisi’ne giden iki yasa tasarısına sahip olmamız, Washington’da bugün kripto para alanında görmediğimiz inanılmaz bir ilerleme.

Salm’ın bahsettiği her iki yasa tasarısı da yaz aylarında Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nden geçmişti. Tasarılar halihazırda Temsilciler Meclisi’nde oylanmayı bekliyor.

Bir ABD mahkemesi, Grayscale’in GBTC fonunu ETF’e dönüştürme başvurusuna SEC’nin ret vermesi üzerine açtığı davada Grayscale’i haklı bulmuştu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçtiğimiz hafta bu karara itiraz etmeyerek bir spot Bitcoin ETF onayının gelme ihtimalini güçlendirmişti.

SEC Başkanı Gary Gensler, 18 Ekim günü yaptığı açıklamasında SEC personellerinin hala bütün ETF başvurularını incelemeye devam ettiğini belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Grayscale Yöneticisi Bitcoin ETF Onayından Emin: Sadece Zaman Meselesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!