Santiment Bitcoin ve Ethereum Balinaları Bekleme Moduna Geçti Dedi: Anlamı Ne?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve Ethereum’daki (ETH) balina aktivitesi 2023 yılının en düşük seviyesine gerilerken balinaların muhtemelen bekleme moduna geçtiği belirtildi.

On-chain analiz platformu Santiment, Bitcoin ve Ethereum balinalarının dikkat çeken hareketsizliğine değindi. Santiment tarafından 18 Eylül günü paylaşılan bir sosyal medya gönderisinde, 100 bin dolardan fazla işlem hacmine sahip Bitcoin ve Ethereum balinalarının bekleme moduna geçtiği belirtildi.

Analiz platofmru bu durumu balinaların fiyattaki ufak hareketlere aldırış etmeden beklemeye devam ettikleri yönünde yorumlarken bu durumun mutlak bir ilgisizlik anlamına gelmeyeceği ifade edildi:

Bitcoin 26 bin dolar ile 27 bin dolar arasında, Ethereum ise 1.600 dolar ile 1.650 dolar arasında işlem görmeye devam ediyor. Bununla birlikte 100 bin dolardan fazla işlem hacmine sahip balina aktivitesi ise 2023’ün en düşük seviyelerinde. Bu, balinaların muhtemelen beklediğinin bir işaretidir fakat mutlak bir ilgisizlik anlamına gelmez.

Balina aktivitelerinde geçtiğimiz dönemlerde de yaşanan bu düşüş sonrasında tutarlı bir fiyat hareketi istatistiği olmadığı için fiyatların bu noktadan sonra yükseliş veya düşüş yaşayacağına dair bir yorum yapmak zor görünüyor.

Öte yandan Bitcoin ve Ethereum fiyatı Santiment tarafından paylaşılan bu içeriğin ardından belirtilen 27 bin dolar ve 1.650 dolar seviyelerini yukarı yönlü kırarak ani bir yükselişe tanıklık etti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin son 24 saat içerisinde %2,6 değer kazanırken Ethereum da benzer bir artışla %1,8 oranında değer kazandı. Yazım esnasında Bitcoin 27.266 dolardan Ethereum ise 1.656 dolardan alıcı buluyor.

Santiment Bitcoin ve Ethereum Balinaları Bekleme Moduna Geçti Dedi: Anlamı Ne? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Santiment Bitcoin ve Ethereum Balinaları Bekleme Moduna Geçti Dedi: Anlamı Ne?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!