Bitcoin Boğası Ne Zaman Başlayacak ve Ne Kadar Sürecek: PlanB Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü kripto para analisti PlanB, Bitcoin’in (BTC) hala akümülasyon seviyesinde olduğuna işaret ederek boğayı analiz etti.

PlanB adıyla tanınan Bitcoin destekçisi ve analist, yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında meşhur “Bitcoin Market Döngüsü” grafiğine yer verdi.

Birçok kripto para yatırımcısının ilgisini çekmeyi başarmış bu grafikte henüz 1. aşamadaki akümülasyon bölgesinde konumlandığımızın altını çizen PlanB, her şeyin yeni başlıyor olabileceğini ima etti:

Bitcoin hala 1. aşamadaki akümülasyon bölgesinde ve doğru yolda!

Popüler analistin market döngüsü grafiğinde maviyle gösterilen noktalar akümülason bölgesini, yeşille gösterilen noktalar boğa piyasasını, sarıyla gösterilen noktalar ayı piyasasını ve kırmızıyla gösterilen noktalar likidasyon bölgelerini işaret ediyor.

Grafiğe yakından bakıldığında akümülasyon bölgesini işaret eden mavi noktaların ardından belirli bir süre sonra boğa sezonu geliyor ve analist içinden bulunduğumuz bu noktadan sonra bir boğa piyasasının gelebileceğini düşünüyor.

Bitcoin boğası ne zaman ve ne kadar sürecek?

Bununla birlikte gönderisine yorum yaparak “Boğa piyasasının ne zaman başlayacağını düşünüyorsun?” diye soran bir takipçisini yanıtlayan PlanB, boğa piyasasının 2024 yılının Nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin halving’inden sonra başlayacağını ve en 8 ay süreceğini ifade etti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,6 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 27.238 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Boğası Ne Zaman Başlayacak ve Ne Kadar Sürecek: PlanB Açıkladı isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Boğası Ne Zaman Başlayacak ve Ne Kadar Sürecek: PlanB Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!