Dogecoin mi, Shiba Inu mu? Hangisinin Yatırımcıları Karda?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası Bitcoin (BTC)’in 21.000 dolara yaptığı fiyat hareketi ile yeşillenirken, köpek tokenları Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) arasındaki çekişme sürüyor.

Piyasa değerine göre ilk 20 kripto para arasında yer alan köpek tokenları DOGE ve SHIB yaşanan genel yükselişi takip etti. DOGE’da geçtiğimiz 7 günlük periyotta %18,5 yükseliş görürken, SHIB aynı periyot içerisinde 21,5‘luk yükseliş gösterdi. Özelikle bitcoin’in fiyat hareketleri ile dikkat çektiği son 24 saatlik periyotta ise DOGE %7 yükselirken, SHIB %6 yükseldi.

Dogecoin yatırımcıları Shiba Inu yatırımcılarına göre daha karlı

On-chain verilerine bakıldığında iki köpek token arasındaki çekişme sürerken Dogecoin’in yatırımcıları, Shiba Inu’ye göre daha karlı durumda görünüyor. Tüm DOGE yatırımcılarının %65‘i kardayken, %35‘i zararda bulunuyor. SHIB yatırımcılarının ise yalnızca %30‘u karlı durumdayken, %56‘sı zararda bulunuyor. Veriler incelendiğinde neredeyse DOGE üzerinde karda olan yatırımcı oranı kadar SHIB’de zararda olan yatırımcı gözleniyor.

Coinmarketcap verilerine göre 9. sırada yer alan DOGE’da son 24 saatte 11,5 milyar dolarlık işlem hacmi oluşmuş olup, haber yazım sırasında 0,086 dolardan işlem görüyor.

Aynı verilere göre 16. sırada yer alan SHIB’de ise son 24 saatte 5,6 milyar dolarlık işlem hacmi oluşmuş durumda. Haber yazım sırasında SHIB 0,00001033 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dogecoin mi, Shiba Inu mu? Hangisinin Yatırımcıları Karda?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!