Sızıntıları Doğrulayan 3Commas Soruşturmaya FBI ile Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müşterilerinin API anahtarlarının sızdırıldığı kripto para yazılım şirketi 3Commas, soruşturmaya FBI ile birlikte devam ediyor.

Coindesk’in 30 Aralık tarihli haberine göre yakın zamanda müşterilerinin API anahtarlarının sızdırıldığını kabul eden şirket, soruşturmaya FBI ile birlikte devam ediyor. Estonya merkezli şirketin CEO’su Yuriy Sorokin yapılan veri ihlalinin şirket içerisinden olmadığını düşündüklerini öne sürmüş ve kolluk kuvvetleri ile birlikte araştırma taahhüdü vermişti.

İlk olarak 9 Aralık tarihinde 3Commas kullanıcıları tarafından dile getirilen iddialar 3Commas CEO’su Sorokin ve Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) tarafından inkar edilse de 28 Aralık tarihinde iki CEO da bir veri ihlali olabileceğine kanaat getirdiklerini belirtmişti.

3Commas, ihlalin tespitinden hemen sonra Binance ve KuCoin gibi borsalardan şirkete bağlı tüm anahtarları iptal etmesini talep etti. Ancak sosyal medyada kullanıcılar, yaklaşık 21 gündür devam eden ihlalin en erken aşamasında uyarılmalarına rağmen sızıntı ihtimalini ciddiye almadıkları için 3Commas’a tepki gösterdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Sızıntıları Doğrulayan 3Commas Soruşturmaya FBI ile Devam Ediyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!