MicroStrategy, 2023 yılına ilişkin Bitcoin Lightning çözümlerini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MicroStrategy’nin yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, şirketin 2023 planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Saylor, şirketin önümüzdeki yıl Bitcoin Lightning Network destekli bir yazılım ve çözümleri başlatma planı olduğunu açıkladı.  

MicroStrategy’yi bir üst kademeye taşımak isteyen Saylor, 28 Aralık tarihinde Twitter Sohbet Odaları’nda şirketin 2023 yılına ilişkin planlarını detaylı bir şekilde açıkladı. MicroStrategy başkanı, şirketin Lightning Network’ten faydalanan yeni yazılım ve çözümler araştırdığını belirtti. Saylor, geliştirmeyi amaçladıkları çözümleri ise kurumsal pazarlamayı destekleyen çözümler olarak değerlendirdi. Michael Saylor, buna ek olarak kurumsal web sitelerine yönelik bir siber güvenlik çözümlerini de değerlendirdiklerini kaydetti.  

Lightning Network, bir Katman-2 ödeme protokolüdür. Bu protokol, ayrıca Bitcoin (BTC) blokzincirinin üzerine yerleştirilmiş ve zincir üstü işlemlere izin verir, ödeme hacmini artırır ve işlem ücretlerini düşürür. 

İş zekâsı ve teknoloji şirketi, kripto endüstrisinde özellikle yüklü miktarda Bitcoin bulundurmasıyla biliniyor. Bununla birlikte MicroStrategy, Lightning Network ekibini daha da güçlendirmek istediğini ve Lightning Network tabanlı bir yazılım hizmeti platformu oluşturmak istediğini açıkladı. Şirket, bahsi geçen platform için de yazılım mühendisleri kiralamayı planladığını sözlerine ekledi. 

Saylor, Twitter Sohbet Odaları’nda devam eden sohbet esnasında pazarlama kurulu başkanlarının müşterileri Lightning Network’ü daha fazla teşvik etmek için potansiyel olarak kullanabileceklerini belirtti. Saylor, müşterileri teşvik etmek için incelemeler yayınlamak ya da anketleri tamamlamak gibi faaliyetlerde bulunmak için Satoshi ödüllerini örnek gösterdi. 

Saylor, ziyaretçilerin Satoshi’ye para yatırmasını isteyerek web sitelerini siber güvenlik saldırılarından koruyacak Bitcoin tabanlı bir ödeme duvarı oluşturma gibi planları olduğunun yeniden altını çizdi.  

Bununla birlikte Saylor, hassas kurumsal web sitelerine erişmek isteyen kullanıcıların, kullanıcı ziyaretini tamamlamalarının ardından anında iade edilecek olan güvenli geçişi garanti etmek için 100 bin Satoshi yatırmaları gerekebileceğini açıkladı. 

Öte yandan MicroStrategy kurul başkanı, Twitter Sohbet Odaları sohbetinde Lightning Network’ü bir kez daha paranın interneti olarak nitelendirdi ve ilham verici teknolojisinden övgü ile bahsetti. 

Son olarak Saylor, Lightning Network ekininin, söz konusu protokol üzerinde sıkı çalışmalar düzenlediklerini ve önümüzdeki yıla kadar ortaya bir şeylerin çıkabileceğini belirtti. Buna ek olarak Saylor, 2023 yılının ilk çeyreğinde ise ellerinde ortaya koyabilecekleri somut şeylerin olabileceğini söyledi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
MicroStrategy, 2023 yılına ilişkin Bitcoin Lightning çözümlerini açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!