Binance.US, Voyager’ın varlıklarını satın aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance’ten bağımsız olarak faaliyet gösteren ABD merkezli borsa Binance.US, Voyager Digital’ın varlıklarını satın alacak.

Binance.US, 18 Aralık tarihli blog gönderisine göre iflas eden kripto kredi şirketi Voyager’ın varlıklarını satın almak için anlaşma yaptı. Borsa, Voyager’ın kripto para portföyü için yaklaşık 1,022 milyar dolar ödeme yapacak.

Binance.US CEO’su Brian Shroder, bu anlaşma ile Voyager’ın müşterilerine varlıklarına erişim konusunda net bir yol haritası sunulabileceğini düşünüyor.

Shroder, blog gönderisinde şöyle belirtti:

“Bizim teklifimiz, yol gösterici prensibimiz olan müşterilerin önce gelmesi gereğini yansıtıyor. Hedefimiz basit: Kullanıcılara kripto paralarını mümkün olan en hızlı şekilde iade etmek.” 

İlk anlaşma FTX ile yapılmıştı

İflas eden Voyager Digital’ın varlıkları için iki kere açık artırma düzenlendi. İlk açık artırma 27 Eylül’de gerçekleştirilmiş ve kazananı FTX olmuştu.

FTX’in 1,4 milyar dolar teklif ile açık artırmayı kazanmasından çok geçmeden kendisi de iflas başvurusu yaptı.

Bunun üzerine Voyager, FTX’in iflas başvurusundan iki gün sonra satış anlaşmasını sonlandırdığını duyurdu. Böylece Voyager’ın varlıkları için açık artırma süreci yeniden başladı.

Voyager’ın varlıkları için düzenlenen açık artırmada, Binance’in yanı sıra alım satım platformu INX de teklif verdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance.US, Voyager’ın varlıklarını satın aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!