Palantir kurucusundan kripto piyasası değerlendirmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli yazılım şirketi Palantir’in kurucusu ve risk sermayesi yatırımcısı Joe Lonsdale, kısa bir süre önce Fox News ile gerçekleştirdiği yeni bir röportajda daha fazla sayıda kripto şirketinin çökmesini beklediğine işaret etti. Lonsdale, bu çöküşlerin saadet zincirlerinin sonunda görülen iflaslara benzeyeceğini de vurguladı. Kripto para birimlerinin kalıcı olacağının altını çizen Palantir kurucusu, çöküşlerden en çok merkezi varlıkların etkileneceğini dile getirdi.  

Lonsdale, röportajında kripto piyasasındaki çoğu öğenin çökeceğini düşündüğünü belirterek kripto kredi şirketleri, kripto para birimleri ve ekosistemin diğer öğelerinin çoğunun bir saadet zinciri olduğunu ve hiçbir anlam ifade etmediğini ifade etti. Palantir kurucusu ayrıca, “Düzenlemeye tabi olmayan varlıklara sahip olduğunuz her durumda bekleyeceğiniz son bu olacaktır” dedi.  

Lonsdale: “Kripto paraların gelecekte daha fazla kullanım durumu olacak”

Öte yandan; kardeş şirketi Alameda Research’ü desteklemek için müşteri fonlarını kullandığına yönelik iddialar ve rakip borsa Binance ile yaşadığı krizi takiben 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX’in çöküşü, piyasada ciddi bir güven kaybı yarattı ve yatırımcıların sektörün sürdürülebilirliğini sorgulamasına yol açtı. Lonsdale, bu belirsizliğe rağmen kripto para birimlerinin gelecekte daha fazla kullanım durumunun olacağını vurguladı.  

Bununla birlikte Lonsdale, merkeziyetsiz kripto paraların ve Bitcoin gibi varlıkların kötü hükumetlere bağlı finansal kurumlara daha fazla özgürlük sağladığını dile getirdi.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Palantir kurucusundan kripto piyasası değerlendirmesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!