INX, Voyager Digital’in varlıkları için teklif verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alım satım platformu INX, kripto aracılık şirketi Voyager Digital’in varlıklarını satın almak amacıyla açıklanmayan bir miktar için teklif verdi.

INX, 30 Kasım’daki bir duyuruda platformun temmuz ayında iflas başvurusunda bulunmasının ardından Voyager’ın varlıkları için bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu gönderdiğini açıkladı. INX CEO’su Shy Datika, söz konusu teklifin, değişken bir piyasada istikrar arayan Voyager kullanıcıları için güvenilirlik, teknoloji ve benzersiz bir düzenleyici konum sağlamayı amaçladığını söyledi.

Voyager’ın New York Güney Bölge Mahkemesi’nden yaptığı orijinal iflas başvurusu, firmanın, bir ayı piyasası ve Three Arrows Capital’e maruz kalmasıyla beraber 100 binden fazla alacaklıya 1-10 milyar dolar arasında borçlu olabileceğini öne sürdü. FTX US ise eylül ayında Voyager’ın varlıklarını satın almak için 1,4 milyar dolarlık bir teklif kazandı, ancak FTX Group’un kasım ayında iflas başvurusunda bulunmasının ardından fonlar bir kez daha tekliflere açıldı.

Binance’in Voyager’ın varlıkları için bir teklif vermeyi düşündüğü gündemdeyken, kripto borsası CrossTower ise FTX’in düşüşünden önce teklif veren firmalardan biriydi. Cointelegraph, 13 Kasım’da CrossTower’ın FTX Group’un iflas başvurusunun ardından revize edilmiş bir teklif üzerinde çalıştığını bildirdi. INX, eylül ayında ihale sürecine dahil olmamıştı.

Cointelegraph gelişme hakkındaki yorumları için INX’e ulaştı, ancak yazının yayımlandığı esnada bir yanıt alamadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
INX, Voyager Digital’in varlıkları için teklif verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!