Manchester United, Tezos’ta İlk NFT Lansmanını Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manchester United futbol kulübü, ilk resmi dijital koleksiyon ürünlerini ve Web3 topluluğunu başlatıyor. Bunun için Tezos blok zinciri ile güçlerini birleştirdi. 14 Kasım 2022’de yapılan bir basın açıklamasına göre, proje dünyanın dört bir yanındaki Manchester United hayranlarını dijital ve gerçek dünya deneyimleriyle bir araya getirmeyi, eğitmeyi ve ödüllendirmeyi amaçlıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Manchester United Taraftarlara Ücretsiz NFT’ler Hediye Edecek

Dünyanın en başarılı futbol kulüplerinden biri olan Manchester United, dünyanın dört bir yanından hayranlarını eğitmek, ödüllendirmek ve daha fazla birleştirmek için tasarlanan ilk resmi dijital koleksiyonları ile meta evrenini başlatmak için enerji tasarruflu Tezos blok zinciriyle güçlerini birleştirdi.

Kulübün yaptığı basın açıklamasına göre, yeni metaverse hamlesinin bir parçası olarak Manchester United, resmi kanallarında hem erkek hem de kadın takımlarını içeren, takip etmesi kolay birkaç eğitici yayınlayacak. Kulüp, bu eğitim materyallerinin hayranlarının Web3’ü ve NFT’lerin onlara nasıl fayda sağlayabileceğini daha iyi anlamalarına yardımcı olmasını bekliyor. Manchester United’ın Dijital Ürünler ve Deneyimler CO’su Phil Lynch şunları söyledi:

“Maç programları, kulüp rozetleri ve çıkartma kitapları toplamak gibi eski futbol geleneklerine çok benzeyen taraftarlar, yakında bu yeni tür dijital hatıraları toplamak için ek seçeneğe sahip olacak. İlk dijital koleksiyon, bir Tezos Vakfı tarafından hayranlara hediye ediliyor. Kulübün yol boyunca eğitim ve rehberlik sağlamasıyla, bu yeni dünyaya yolculuklarında taraftarlara katılacağız.”

Bağlılığı Dijital Koleksiyon Öğeleriyle Ödüllendirme

Kulüp, ücretsiz NFT’nin taraftarların tarihinin gıpta ile bakılan bir parçasına sahip olmalarını sağlamaktadır. Ayrıca Web3 yolculuğunda gelecekteki yetenekli ve satın alınabilir dijital koleksiyonlara erişim kilidini açmalarını sağlayacağını söylüyor. Manchester United taraftarları, Discord kanalı aracılığıyla kulübün yeni meta evrenini de deneyimleyebilecekler.

Koleksiyonerler, kulübün Discord kanalı aracılığıyla gelecekteki NFT kampanyaları ve daha fazlası hakkında fikirlerini paylaşabilecek. Ayrıca ekip, gelecekte Tezos tabanlı dijital koleksiyon platformunda daha fazla NFT başlatmayı planlıyor. Eşsiz NFT’ler, kulübün zengin tarihinden ilham alacak ve koleksiyonerler için taraftar deneyimlerinin kilidini açacak. Bununla birlikte NFT’lerin ilk seti 30 GBP olarak fiyatlandırılıp gelirin yüzde 20’si MANU Vakfı’na gidecektir.

Manchester United haberinde, kulüp efsanesi ve altı kez Ballon d’Or kazanan Cristiano Ronaldo’yla tartışmalar sürüyor. Haberde Piers Morgan ile yaptığı son derece tartışmalı röportajın cezası bir milyon GBP olarak belirlenmiştir. Ayrıca Katar 2022 FIFA Dünya Kupası yaklaşırken çok sayıda Web3 projesi, Mundial’a daha fazla heyecan getirmek için yenilikçi futbol temalı NFT kampanyaları başlattı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Manchester United, Tezos’ta İlk NFT Lansmanını Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!