FTX para çekme işlemlerini yeniden başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etherscan’ın 10 Kasım’da paylaştığı verilere göre sorunlu kripto para borsası FTX, para çekme işlemlerine yeniden başlamış gibi görünüyor. FTX’in 8 Kasım’da tüm kullanıcı para çekme işlemlerini durduracağını açıklamasının ardından aktif olmayan borsanın sıcak cüzdan adresi, 18:50 itibarıyla faaliyetlerine yeniden başladı. Blokzinciri verileri, faaliyetler yeniden başladığından beri birden fazla token türünün ve büyük miktarda işlemin, yazının yayımlandığı esnaya kadar 469 milyon dolarlık bir bakiyeye sahip olan sıcak cüzdandan çıktığını gösteriyor.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, günün erken saatlerinde Twitter’da FTX’in 10 milyar dolarlık toplam borca karşılık yaklaşık 16 milyar dolarlık toplam varlığa sahip olduğunu belirtti. Bununla birlikte, FTX’in kısmen teminat olarak kullandığı yerel FTX Token’ı (FTT), geçtiğimiz hafta 8 milyar dolar değer kaybettiği için borsa büyük bir likidite sıkıntısı çekiyor. Bu durumun ardından, 6 Kasım’daki 5 milyar doların üzerinde tüketici para çekme talebinin yanısıra borsanın, kripto ticaret şirketi Alameda Research’e mevduat ödünç verdiğine dair iddialar ortaya çıktı. Bankman-Fried, başarısızlıkla sonuçlanan bir Binance kurtarma planının ardından durumu çözmek için yeni sermaye toplamaya çalıştığını belirtti.

19) A few other assorted comments:

This was about FTX International. FTX US, the US based exchange that accepts Americans, was not financially impacted by this shitshow.

It’s 100% liquid. Every user could fully withdraw (modulo gas fees etc).

Updates on its future coming.

— SBF (@SBF_FTX) November 10, 2022

10 Kasım 20:10 Güncellemesi: Resmi bir duyuru olmamasına rağmen, Twitter kullanıcılarının paylaştığı çok sayıdaki onaylanmamış rapor ve birçok blokzinciri verileri, fonların borsadan gerçekten çekildiğini gösteriyor. Bir başka kısım ise, günler önce yapılan para çekme taleplerinin işleme koyulmasını beklemeye devam ettikleri için bu durumdan şikayetçi. Şu anda FTX sıcak cüzdanından ayrılan fonlar dakikada yaklaşık 2 ila 3 işlem hızında.

Yeni gelişmeler oldukça yazı güncellenecek ve gerekli bilgiler eklenecektir.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FTX para çekme işlemlerini yeniden başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!