VeeCon 2023 Indianapolis’te Yapılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VeeCon, NFT alanındaki en önemli etkinliklerden biridir ve nihayet yaklaşan VeeCon 2023 hakkında ayrıntılara sahibiz. Bugün bir duyuruda, Gary Vaynerchuk (Gary Vee) yıllık etkinliğin tarihini ve yerini açıkladı. Veecon, 18 Mayıs – 20 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında Indianapolis, Indiana’da gerçekleşecek. Etkinlik, Web3, iş dünyası ve popüler kültürden düşünce liderlerini bir araya getirecek. Ayrıca VeeCon etkinliği yalnızca VeeFriends seri 1 NFT sahiplerine özeldir ve mevcut taban fiyat 5,35 ETH civarındadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

VeeCon 2023 Indianapolis’e Gidiyor

Geçen yıl binlerce kişi “ilk NFT biletli etkinliğine” katıldı. VeeCon 2022 son derece başarılıydı. Ayrıca bazı önemli anlara ve önemli konuşmacılara da sahne oldu. Bunlar arasında Pharrel Williams, Snoop Dogg, Logan Paul ve diğerleri vardı.

VeeCon 2023’te geri dönüyor ve “daha büyük ve daha harika” olmayı vaat ediyor. Ayrıca bir video duyurusunda, VeeFriends’in son derece popüler kurucusu Gary Vee, gelecek yıl konferans için önemli ayrıntıları doğruladı.

Açıklığa kavuşturmak için VeeCon 2023, 18 Mayıs – 20 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında Indianapolis, Indiana’da bazı ikonik yerlerde gerçekleşecek. Şimdiye kadar, konferansın White River Eyalet Parkı’ndaki Lucas Oil Stadyumu ve TCU Amfi Tiyatrosu’nu kullanacağını biliyoruz.

Videoda Gary Vee, mega Web3 etkinliği için şimdiden 100’den fazla konuşmacıya sahip olduklarını da belirtti. Projenin arkasındaki ekip, geçen yıl projenin büyük başarısı üzerine inşa etmek istiyor.

VeeCon’da Ne Oluyor?

VeeCon, katılımcılara dünyanın en büyük endüstrilerinden harika bir dizi konuşmacı sağlayacak. İş, müzik, sanat, Web3, spor ve pop kültüründen önemli oyuncular ve simgeler, süper Web3 etkinliğinde sahne alacak ve bilgilerini sunacak.

Açılış konuşmaları, yenilikçi ve eğitici konuşmalar, paneller, röportajlar ve birinci sınıf eğlenceler olacak. Ayrıca Web3 topluluğu için bu etkinlik, katılımcıların mükemmel, canlı bir alanda benzer düşünen insanlarla tanışmasına olanak tanır. Video duyurusunda Gary Vee şöyle diyor:

“Bunu 2022’de yaptığımızdan daha büyük ve daha harika yapacağız. Hepinizi ve tüm VeeFriend’leri Indy, VeeCon 2023’te görmek için sabırsızlanıyorum.”

Dev Etkinliğin Ön Programı!

VeeCon 2023’ün detayları henüz yeni duyurulduğundan, henüz tam bir konuşmacı veya etkinlik listesine sahip değiliz. Ancak VeeCon 2023’ün üç günlük etkinlik için kısa bir programı var. 18 Mayıs’ta 13:00’te başlayıp 20 Mayıs’ta sona erecektir.

18 Mayıs: White River Eyalet Parkı’ndaki TCU Amfitiyatrosu

VeeCon Saha Günü!

Açılış gecesi konseri

19 Mayıs: Lucas Oil Stadyumu

Konuşmacılar ve aktivasyonlar

Akşam eğlencesi

20 Mayıs: Lucas Oil Stadyumu

Konuşmacılar ve aktivasyonlar

Akşam eğlencesi

VeeCon 2023 Katılımı Nasıl Olacak?

Son olarak, dünyanın ilk NFT biletli konferanslarından biri olan etkinlik, VeeFriends Series 1 token sahiplerine açıktır. Ayrıca VeeCon 2023 biletleri, 2023’ün başlarında VeeFriends sahiplerine verilecektir. VeeFriends NFT’leri, OpenSea aracılığıyla ikincil piyasada yaklaşık 5.35 ETH’den satışa sunulacak.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
VeeCon 2023 Indianapolis’te Yapılacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!