Dogecoin kurucusundan Cardano açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano blokzincirin kurucusu Charles Hoskinson’ın Dogecoin’in bir Cardano yan zinciri olarak kullanılmasını önermesinin ardından Dogecoin kurucusu Billy Markus, Twitter hesabından Hoskinson’a verdiği bir yanıtta konuya ilişkin açıklama yaptı. Markus, yanıtında Cardano’yu hiçbir şey için kullanmayacaklarını açıkladı. Hoskinson, kısa bir süre önce Elon Musk’ın Twitter satın alımı sonrası platforma Dogecoin entegre etmeye karar vermesi durumunda Dogecoin’in Cardano’nun yan zinciri haline getirilebileceğini söylemişti.  

Dogecoin kurucusu Markus, Hoskinson’un Dogecoin’i bir alay konusu haline getiren açıklamaları nedeniyle bu tip bir hamleye istekli olmadıklarına işaret etti. Dünyaca ünlü kurucu, Hoskinson’un Dogecoin’i spekülatif bir varlık gibi göstermesinin de doğru olmadığını ve bu durumun tüm kripto paralar için geçerli olduğunu dile getirdi.  

Öte yandan; Markus, bir süredir Dogecoin projesinde aktif olarak rol almıyor. Fakat ünlü kurucunun, Twitter’da 1,9 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.  

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alımı sonrası platforma Dogecoin entegrasyonu geleceği tahmin edilmişti

Paylaşılan diğer bilgilere göre; kripto dünyasına ilişkin açıklamalarıyla sık sık gündeme oturan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’ı resmi olarak satın aldı. Dünyaca ünlü CEO, böylelikle 44 milyar dolarlık satış anlaşmasını da tamamladı.    

Musk’ın daha önce pek çok kez Dogecoin’e ve Shiba Inu’ya desteğini gösterdiği ve popüler ‘memecoin’lerin fiyatının ciddi bir artış yaşamasına neden olduğu da biliniyordu. Dünyaca ünlü CEO; The Boring Company, Tesla ve SpaceX gibi sahibi olduğu şirketlerin ticari ürünlerinde Dogecoin ve Shiba Inu ile satışlar da gerçekleştirmişti. Twitter’ın satış işlemlerinin tamamlanmasının ardından Dogecoin’in veya Shiba Inu’nun popüler sosyal medya platformuna yeni bir ödeme yöntemi olarak eklenebileceği tahmin edilmişti.            

Twitter’ın kripto para yatırma ve çekme işlemlerini destekleyen bir kripto cüzdanı geliştirdiğine yönelik iddialar da platforma Dogecoin entegrasyonu geleceğine ilişkin tahminleri güçlendirmişti. Fakat daha sonra Twitter’ın kripto cüzdanı çalışmalarını durdurduğu iddia edilmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dogecoin kurucusundan Cardano açıklaması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!