Binance’den Oracle Hamlesi: BNB Chain ile Başlayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ilk olarak BNB Chain ekosisteminde kullanılacak olan oracle hizmetini kullanıma açıyor.

Oracle hizmetleri, blockchain geliştiricilerinin üçüncü partiler tarafından aktarılan harici kaynakları blockchaine taşımasını sağlıyor.

Binance tarafından geliştirilen yeni oracle hizmeti de BNB Chain ekosistemindeki akıllı sözleşmelerin, harici kaynaklardan yararlanmasını sağlayacak.

BNB Chain’in yatırım müdürü Gwendolyn Regina, geliştirilen yeni ürünle ilgili şunları söyledi:

“Akıllı sözleşmelere blockchainin dışında ne olup bittiğiyle ilgili de bilgi aktarmak, bu sözleşmelerin harici gelişmelere de tepki vermesini sağlamak için oracle hizmeti kullanmak, kritik önem taşıyor. Binance Oracle, stabil, güvenilir ve verimli bir oracle ağı sunarak Web3’e kayda değer bir katkı sağlıyor olacak.”

Binance tarafından yapılan açıklamalara göre BNB Chain ekosistemindeki yaklaşık 1.400 aplikasyon, bu oracle hizmetinden doğrudan yararlanabilecek. BNB Chain ekosistemindeki 10 proje, Binance Oracle ile halihazırda entegrasyon sağlamış durumda.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance’den Oracle Hamlesi: BNB Chain ile Başlayacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!