Telegram, Web3 Pazarını Başlatacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya çapındaki anlık mesajlaşma servisi Telegram, kendi Web3 pazarının yakında yayına gireceğini duyurdu. Şirketin açıklamalarına göre, platformda ‘kesinlikle NFT’ olmayacaktır. Şirket Blockchain bağlantılı premium kullanıcı adlarını açık artırmaya çıkarmayı hedeflemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Telegram, Blockchain Kullanıcı Adlarını Pazarlayacak!

Yeni varlıklar, NFT akıllı sözleşmesinden ilham alarak tasarlanacaktır. Ayrıca platformun kendi geliştirdiği The Open Network (TON) Blockchain aracılığıyla çalışacaktır. Bununla birlikte Telegram, muhtemelen kötü giden NFT sektöründen dolayı kendisini NFT lakabından uzaklaştırmaya çalışmaktadır. Sonuç olarak şirket kullanıcı adlarının, NFT ilişkisini ortadan kaldırmak istemektedir. Ayrıca kullanıcı adlarını farklı bir ürün olarak sınıflandırmaya çalışıyor.

Pazar yeri aracılığıyla Telegram, şehirdeki en iyi sanal kimlikleri elde etmek için bir dizi açık artırma başlatacaktır. Bu doğrultuda premium kullanıcı adlarının kullanımından para kazanmayı hedeflemektedir. Plan başarılı olursa Telegram, kanallar, emojiler ve çıkartmalar gibi diğer varlıkları da Blockchain üzerinde aktifleştirecektir.

Son aylarda, giderek daha fazla platform, NFT terimini sosyal medya öfkesinden dolayı ayrıştırmak istiyor. Bu nedenle, teknoloji gelişmeye devam ettikçe, birçok firma NFT’leri kullanıcı tabanına yerleştirecek şekilde yeniden planlamaya çalışacaktır. Şirketlerin aksine birçok sektör de şu anda NFT koleksiyonlarında tanınırlık kazanıyor. Bu durumda olan projelerde ilerleyen zamanlarda muhtemelen yeni başlayan projelerin önünde olacaktır.

NFT Kullanımı Sektörlerde Artıyor!

NFT’ler her ne kadar tepkilere maruz kalsa da son dönemde birçok sektörde kullanılmaya başlandı. Yeni kullanım durumları NFT’leri her sektöre uyumlu hale getirmektedir. Hemen hemen her sektörden öncü firmalar bu teknolojileri keşfetmeye çalışıyor. Bazı global markalar birçok koleksiyona sahip. Bu durum sektörün aslında toparlanma aşamasında çok ileriye taşınabileceğinin bir kanıtıdır.

Son dönemde kullanıcı sayısında düşüş gözlenen sektör, hacmen artışa geçti. Bunda en büyük etken Cardano Blockchain’de gerçekleşen satış hacminin yükselişe geçmesidir. Cardano’nun yükselişi, Solana’nın kaybından kaynaklanmaktadır. Çünkü bu hacmin çoğu, Solana NFT’lerini Cardano NFT’leri lehine terk eden yatırımcılardan gelmektedir.

Cardano’da satılan NFT işlemlerinin ve NFT’lerin sayısında yüzde 40 artış yaşamıştır. OpenCNFT’den gelen veriler, protokoldeki en iyi NFT projelerinin taban fiyatlarının dönem içinde yüzde 40 ila yüzde 140 arasında arttığını göstermektedir. Öte yandan Solana’nın 24 saatlik NFT hacmi yüzde 30 düşüş yaşamıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Telegram, Web3 Pazarını Başlatacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!