Ripple CEO’sundan Elon Musk’a gönderme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yasal çekişmesi devam eden Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, resmi Twitter hesabından verdiği bir yanıtta Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’a gönderme yaptı. XRP hakkında kinayeli paylaşımlar yapan “XRP Standard Productions” hesabı tarafından yapılan Twitter paylaşımında, Ripple CEO’sunun sakalıyla dalga geçiliyor ve hesap yöneticisinin Garlinghouse’dan çok daha iyi bir sakalı olduğuna işaret ediliyordu. Garlinghouse ise bu paylaşımı, “Yok artık” ifadeleriyle yanıtladı.  

Aktarılan detaylara göre; Ripple’ın Baş Hukuk Müşaviri Stuart Alderoty, kısa bir süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) mahkeme emrine uyarak uzun süredir talep edilen Hinman belgelerini nihayet teslim ettiğini açıklamıştı. Açıklamayı Twitter üzerinden yapan Alderoty, belgeler Ripple’ın yasal argümanlarını güçlendirdiği için söz konusu hamleyi Ripple adına bir zafer olarak nitelendirmişti. Garlinghouse ise Alderoty’nin paylaşımını alıntılayarak SEC’e ateş püskürmüştü. Ripple CEO’su, paylaşımında “SEC; açıklık, şeffaflık ve netliğe önem verdiğini düşünmenizi istiyor. Onlara inanmayın. Sonunda gerçek ortaya çıktığında, davranışlarının utancı sizi şok edecek” ifadelerini kullanmıştı. 

Elon Musk da Garlinghouse’a “Yok artık” demişti

Kripto dünyasındaki gelişmelere ilişkin paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’tan ise yanıt gecikmemişti. Musk, Garlinghouse’un SEC’e ateş püskürdüğü paylaşımı yanıtlayarak “Yok artık” ifadelerini kullanmıştı. Garlinghouse ise sakalıyla dalga geçen Twitter paylaşımını Musk ile aynı ifadeleri kullanarak yanıtladı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ripple CEO’sundan Elon Musk’a gönderme
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!