Kripto platformu Freeway bazı hizmetlerini durdurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto platformu Freeway, “son zamanlarda” yabancı döviz ve kripto para piyasalarında “eşi benzeri görülmemiş volatilite” gerekçesi ile bazı hizmetlerini durdurduğunu açıkladı. 

Freeway, 23 Ekim tarihli bir bildiride satın alma, para yatırma ve yeni stratejileri uygulanana kadar Supercharger simülasyonlarının satın alınamayacağını duyurdu. 

Freeway’in resmî web sitesine göre, “Superchargers” ürünleri yıllık yüzde 43’e varan getiri ödülü sunuyor. Freeway, ayrıca kullanıcılarına iadeler için kaldıraçlı olan düzenlenmiş aracılık hesaplarına yerleştirilen itibari para ve kripto para yatırabileceklerini belirtiyor. 

Merkezi platform Freeway, kendini geleneksel finansın en iyileri ile merkeziyetsiz finansın (DeFi) en iyileriyle buluşturmakla tanıtıyor. 

As all of you will be aware, there has been unprecedented volatility in Foreign Exchange and Cryptocurrency markets in recent times. pic.twitter.com/9aHsWbm1So

— Freeway (@FreewayFi) October 23, 2022

Freeway, yeni stratejileri hakkında başka bir detay vermedi, ancak “varlık tabanını çeşitlendirme” ve “gelecekteki piyasa dalgalanmalarına ve volatiliteye maruz kalmayı” önleme planlarının olduğunu açıkladı. 

Bunun platform ve kullanıcılar içi tam olarak ne anlama geldiği belli değil, ancak platform yayınladığı bildiri metnini, yakında yeni güncellemeler sağlama sözü ile tamamladı. 

Freeway, “Kısmi Supercharger simülasyon satın alımlarını yeniden başlatmaya hazır olduğumuzda ve ardından tekrar tam Supercharger simülasyon satın alımlarının yanı sıra platform Freeway Token (FWT) Mevduatları ve Satın Almaları üzerinde yeniden başlatabileceğimizde sizi bilgilendireceğiz” açıklamalarında bulundu. 

Cointelegraph, Freeway ile para çekme ve durdurulan hizmetler hakkında bilgi almak için temasa geçti, ancak herhangi bir yeni bilgi edinemedi. 

Coingecko verilerine göre, Freeway’ın bazı hizmetlerini durdurması haberinin ardından Freeway token’ı (FWT) yüzde 75’in üzerinde değer kaybına uğradı. 

Kullanıcılar, kripto şirketleri ve meydana gelen büyük sorunlarla birlikte, sosyal medyada ve Freeway Telegram kanalında endişelerini dile getirmeye başladı. 

Freeway ile ilgili en büyük iki endişe ise, para çekme işlemlerinin başlatılıp başlatılmayacağı ve Freeway’in kalıcı olarak kapatılan diğer yüksek profilli kripto şirketleri ile aynı kaderi paylaşıp paylaşmayacağı oldu. 

Öte yandan şimdiye kadar yalnızca bir Freeway yöneticisi, kullanıcılara bir destek bileti doldurmalarını tavsiye etti ve “bir sonraki resmi iletişim mümkün olana kadar daha fazla şey söyleyemeyecekleri konusunda” uyardı. 

Yönetici, ayrıca “Tüm ekip, kısmi Supercharger simülasyon satın alımlarını yeniden başlatmak ve hemen ardından tekrar tam Supercharger simülasyon satın alımlarına yeniden başlayabilmek için çok sıkı çalışıyor” ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto platformu Freeway bazı hizmetlerini durdurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!