Treeverse NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Treeverse NFT, Twitter gibi bir sosyal medya olmaya yönelik ancak NFT odaklı topluluğa sahip tarayıcı tabanlı bir metaverse’dir. NFXHaber olarak bu makalede Treeverse NFT Nedir sorusuna yanıt arayacağız. Gelin hep birlikte Treeverse’i incelemeye geçelim.

Treeverse NFT Nedir?

Treeverse NFT, NFT yaratıcısı Loopify tarafından kurulan iki boyutlu metaverse’dir. Proje, blok zincir oyunlarının Runescape’i olmayı ve NFT severler için tarayıcı tabanlı bir MMO yaratmayı hedeflemektedir. Loopify, bir NFT sanatçısı olarak NFT koleksiyon projesi NFTrees’i oluşturmuş ve Treeverse’i başlatmıştır.

Aynı zamanda bir play-to-earn (oyna kazan) oyunu olarak da tanımlanmaktadır. Oyun içinde kazanılan varlıklar, NFT’lerle değiş tokuş edilebilecektir. Ek olarak yerel para birimi kazanılacak ilk oynanabilir MMORPG’lerden biri olması planlanmaktadır. Bununla birlikte oyunda kazanılan varlıkların piyasada serbestçe NFT olarak satılması mümkündür.

“Retro” tarzda meydana getirilen oyun, kullanıcılarına Pokemon gibi klasik oyunları hatırlatan sanat eserlerini kullanmaktadır. Ayrıca platform, çok merkezli olacak ve geleneksel oyunlara göre “benzersiz” bir sanat stili olacak.

NFTrees Nedir?

NFTrees, Treeverse’i başlatan ilk koleksiyondur. Orijinal koleksiyonda 420 ağaç yer almaktadır. NFTrees üzerine inşa etmek, Treeverse’in belki de en çekici yanıdır. Çünkü kurucuların FPP olarak adlandırılan NFT koleksiyonu, Treeverse içindeki özel evlere erişim sağlamaktadır. Kullanıcılar bu evlerin içinde favori NFT’leri sergileyebilir ve arkadaşlarını buraya davet edebilir. Bu evler haritada bulunmamaktadır ancak NFT sahibi kullanıcılar evlerine ışınlanabilmektedir. 420 FPP, sahiplerine airdrop yoluyla bırakılmıştır.

Timeless Nedir?

Timeless, Treeverse içinde oynanabilir karakterler olarak yer edinecek bir avatar koleksiyonudur. Kullanıcısına oyun içerisinde benzersiz bir görünüm sağlamaktadır. Toplu satışı olmayacaktır. Topluluk üyeleri, 0,222 ETH karşılığında avatar basma hakkına sahip olacak. Ayrıca NFTrees üyelerinin bir Timeless avatarını ücretsiz şekilde basma hakkı bulunmaktadır.

Treeverse Nasıl Alınır?

Treeverse koleksiyonlarına kullanıcılar OpenSea üzerinden ulaşabilmektedir. OpenSea’da bir NFT almak için kullanıcıların yapmaları gereken birkaç basit işlem bulunmaktadır. İlk olarak kullanıcılar, dijital cüzdanlarını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bununla birlikte dijital cüzdanda ödeme işleminde kullanılması için yeterli miktarda Ethereum (ETH) bulunmalıdır. Yani kullanıcılar ETH almalı ve kullandıkları dijital cüzdana ETH’yi göndermelidir. Bu aşamalardan sonra ise kullanıcılar, Treeverse’in halihazırda sergilenen koleksiyonlarını buradan ziyaret edip istedikleri NFT’yi satın alabilir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Treeverse NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!