Party Bears NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Party Bears NFT; FLUF World deneyimine moda, eğlence ve müzik getiren 9,669 programlı olarak oluşturulmuş özelleştirilebilir NFT ayılarıdır. NFXHaber olarak bu makalede Party Bears NFT nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

Party Bears NFT Nedir?

Kullanıcıların FLUF World deneyimine moda, müzik ve etkileşim getiren, programlı olarak oluşturulan, 3D donanımlı 9,669 adet ayıdan oluşan dijital sanat koleksiyonudur. Her bir Party Bears NFT’si benzersizdir. Özelleştirilen sahne, ses ve parti paketleriyle kullanıcılar, ayılarını kişiselleştirme hakkına sahiptir.

Koleksiyon Aralık 2021’de gerçekleşen airdrop’la sahiplerine dağıtılmıştır. Airdrop iki aşamalı gerçekleştirirken öğe başına 0,09 ETH ile 9,669 adet NFT basılmıştır. Üstelik basımdan yaklaşık bir ay sonra ise eserler eser başına 1,5 ETH ile alıp satılmaktaydı.

FLUF World Nedir?

FLUF World’ün ekosistemi, NFT karakter koleksiyonlarını, sanal meta alanları ve son teknoloji değiştirilemez zekayı içeren büyük bir dünyadır. 

Her yeni koleksiyon, Futureverse ve merkezi olmayan blok zinciri Root Network tarafından yönlendirilmektedir. Üstelik her koleksiyon zengin, gelişen bir metaverse deneyiminin başka bir unsuru olarak adlandırılmaktadır.

FLUF Ekosistemi; Fluf (Bunnies), Thingies, Scenes and Sounds, ASM (Değiştirilmiş Durum Makinesi) ve AIFA AllStars dahil olmak üzere NFT airdrop’larıyla Ağustos 2021’den NFT piyasasında dikkat çekmektedir.

Party Bears NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,333 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 8237 ETH’dir.

Party Bears NFT’nin OpenSea’de 9,669 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 3975’tir.

Party Bears NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Party Bears NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

Party Bears NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biridir. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimidir. Aldığı ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcı, son adımda ise dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Party Bears NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!