BoredJobs, BAYC NFT Sahiplerine VIP Erişim Seçeneği Sunuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BoredJobs, Bored Ape Yacht Club üyelerinin belirli havaalanlarını ziyaretlerinde VIP fırsatlardan yararlanabileceği, bir anlaşma duyurdu. Yeni pilot program, 200 Bored Ape NFT sahibine Miami, Mexico City, Bangkok ve İstanbul dahil 28 şehirde VIP havaalanı dinlenme salonlarına erişim sağlayacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

BoredJobs, BAYC Sahiplerine Özel 200 Bilet Ayırdı!

Blockchain hızlandırıcısı Mousebelt, yan kuruluşu NFT IP lisanslama pazarı BoredJobs ile VIP salonlarını tasarlayan, finanse eden, geliştiren, işleten ve pazarlayan Global Lounge Network (GLN) ile iş birliği yaptığını duyurdu. Ayrıca anlaşma dünya çapında 11 şehirde ve 28 havalimanının dinlenme salonunda geçerli olacaktır. BoredJobs ve GLN, Bored Ape, Mutant Ape ve Gutter Cat Gang OG NFT sahipleri için VIP havaalanı dinlenme salonlarına erişim sağlayacaktır.

Pilot program için NFT sahiplerine 200 günlük salon biletleri dağıtılacaktır. Ayrıca MouseBelt, BoredJobs ve Web3ID aracılığıyla teknoloji ve yaratıcı destek sunacaktır. Sahipleri doğrulamak ve birinci sınıf fiziksel dinlenme salonları ile birinci sınıf dijital varlık sahiplerini eşleştirmek için NFT kimlik doğrulama çözümü kullanılacaktır. Ayrıca platform, eğilimleri izlemek ve öğrenilen bilgileri gelecekteki programlara uygulamak için GLN’le iş birliği yapacaktır. Dahası Web3 ile havacılık endüstrisini birbirine bağlamak için GLN’nin deneyiminden faydalanılacaktır.

MouseBelt’in kurucu ortağı Patrick McLain, açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘NFT sahipleri, sahip oldukları koleksiyonları belirli topluluklara özel erişim olarak görmektedir. Bazı durumlarda özel bir Discord kanalına girebilmektedirler. Diğer durumlarda, ApeFest gibi büyük etkinliklere katılırlar. Bu havaalanı programının, bu toplulukların sahip olduğu NFT’lerin faydasına başka bir boyut katacağına inanıyoruz’ dedi.

Havalimanında VIP Dinlenme Salonlarına Erişilelcek!

Bored Ape, Mutant Apes ve Gutter Cat Gang NFT sahipleri Miami, Mexico City, San Juan, Bogota, İstanbul ve Bangkok gibi tüm GLN lokasyonlarındaki havalimanı dinlenme salonlarına erişebilecektir. BoredJobs ve GLN ilk pilot programı, BAYC ve GCG üyelerine 60 gün içinde programı başlatacaktır. Ayrıca programın başlamasıyla ek avantajlar duyurulacaktır.

Bu iş birliği, her iki şirketin de birinci sınıf NFT sahipleri için geliştirme sunmasının sonucudur. Bu da IP kullanımını teşvik etme çabalarında ileriye doğru atılmış bir adımdır. Ayrıca Web3 topluluğuna daha fazla fayda sağlamak için yeni yaklaşımlar denenmektedir. GLN, NFT alanına GLN NFT olarak adlandırılan bir projeyle girmişti. NFT projesi, Web3 alanında stratejik iş birlikleri yapmayı hedeflemektedir. Ayrıca NFT üyeliklerini yayınlamak için kurulmuş, tamamı GLN’nin sahip olduğu bir yan kuruluş olarak bilinmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BoredJobs, BAYC NFT Sahiplerine VIP Erişim Seçeneği Sunuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!