Tilia Metaverse için Ödeme Platformu Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepsi bir arada ödeme çözümü Tilia, Metaverse şirketlerini desteklemek için bir ödeme platformu kurduğunu duyurdu. Gerçekleştirilen basın açıklamasına göre bu girişim, şirketin JP Morgan’dan aldığı fonunun ardından geldi. Şirket Metaverse’te bulunan şirketlere ödeme hizmeti sunmayı hedeflemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Tilia Ödeme Sistemi Üzerine Çalışacak!

Haber, şirketin artık Tilia’nın altında faaliyet gösterdiği Second Life’ın ana şirketi Linden Lab’den bağımsız olduğunu açıklamasıyla ortaya sürülmüştür. Linden Lab, 2003 yılından beri faaliyet göstermektedir. Ayrıca Second Life’a sanal dünya işinde bir avantaj sağlamada etkili göstermiştir. Second Life, birçok yönden öncü olarak mevcut Metaverse projelerinin temellerine yardımcı olmuştur.

Tilia’nın bağımsızlık hamlesinden hemen önce şirket, JP Morgan’dan fon sağladığını duyurdu. Tilia’nın yönetim kurulu başkanı Brad Oberwager, ortaklığın şirketi bağımsız bir varlık olarak faaliyet göstermek için iyi bir temel üzerine koyduğunu belirtmiştir.

GamesBeat Summit 2022’de konuşma yapması planlanan Oberwager, 25-26 Ekim tarihlerinde San Francisco’da yapılacak etkinlikte Tilia’nın projelerini açıklayacaktır. Ayrıca Tilia, oyun, sanal dünya ve yazılım geliştirme uygulamaları için tasarlanmış ödeme çözümlerini işletmek için düzenleyici bir lisansa sahip olduğu San Francisco’da bulunmaktadır.

Ödeme Odaklı Metaverse Desteği

Oberwager, Tilia’nın amacınıı, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği ve sosyal etkileşimi Metaverse’te paraya dönüştürmektir. Ayrıca paranın girip çıkmasını sağlayan bir yardımcı program token’ını içeren bir Metaverse oluşturma isteği bulunmaktadır.

Ortaklık hakkında konuşan JP Morgan Payments’ın genel müdürü Drew Soinski, Tilia ortaklığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tilia’yı lider bir yazılım oyun ve ödeme çözümleri sağlayıcısı olarak tanımladı. Soinski, ‘oyunlar ve sanal dünyalar içindeki sanal ekonomiler çok önemlidir. Ayrıca bunun gibi bağımsız ticaretin, yenilikçi ödeme çözümleriyle gerçekleşmesi gerekmektedir. Metaverse’ün önümüzdeki yıllarda kritik bir rol oynaması beklenmektedir. Ayrıca bu da mükemmel bir şekilde konumlandırılmış bir alan olduğu anlamına gelmektedir’ dedi.

Second Life’da ticareti ateşleyen Tilia’nın şu anda 48 çalışanı bulunmaktadır. Şirketin, değerlemesi ortalama 650 milyon dolardır. Ayrıca Second Life bünyesinde faaliyet gösterirken son 12 ayda 86 milyon dolar gelir elde etmiştir. JP Morgan ile gerçekleşen anlaşma yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışılan bir iş birliğinin sonucudur. Tilia, müzakereler sırasında Tilia ödeme platformunun JP Morgan’ınkiyle uyumlu hale getirildiğini açıklamıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Tilia Metaverse için Ödeme Platformu Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!