Cheetos, Chesterville Metaverse Dünyasını Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cheetos, Meta Horizon Worlds’de Chesterville adlı bir sanal gerçeklik deneyimiyle Metaverse giriş yaptı. VaynerX kapsamındaki Web3 danışmanlık şirketi olan Vayner3, Metaverse dünyasının geliştirilmesine ve yönetimine öncülük edecek. Ayrıca Chesterville’de oyuncular, ünlü gevrek mısır puf atıştırmalıklarının maskotu olan Chester Cheetah’larını besleyebilecektir. Etkinlik Cadılar Bayramı kapsamında geliştirilmiştir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Cheetos Chesterville ile Metaverse’e Girdi!

Yeni Cheetos dünyası Cadılar Bayramı, Cheetos ve Metaverse’ün kutlaması olacak. Ayrıca yalnızca Meta Quest 2 sanal gerçeklik başlığıyla Meta Horizon Worlds içinde mevcut olacaktır. Bu alana giriş yaparak Cheetos hayranları, bir oyuna katılabilecektir. Cheetos’un Metaverse dünyası Chesterville’in her yerinde mevcut görevler bulunmaktadır. Ayrıca oyuncular, bir Mischief Meter ve diğer oyun içi güçlendirme yöntemlerinde puan kazanabilecektir.

Bazı görevler arasında Cheetle-fied Paper Towels’daki evleri kaplamak ve Box of Bones Cheetos mac’in peynir dolgulu balkabaklarını parçalamak bulunuyor. Cheetos Metaverse oyununun amacı, Cheetos tepesindeki ürkütücü malikaneye erişmek için yeterli puanı toplamaktır.

Cheetos’un pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Stacy Taffet, açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘yenilikçi tüketici deneyimlerine kendini adamış bir kültür öncesi marka olarak Cheetos, Frito-Lay’i Metaverse’e götürmekten gurur duyuyor. Hayranlarla etkileşim kurma yöntemlerimizi genişletiyoruz. Ayrıca onları Cheetos’u tamamen yeni bir şekilde deneyimlemeye davet ediyoruz. Bu hem marka hem de portföy için önemli bir andır. Tüketicileri Chester’ın kişiliğini ve Cheetos’un marka değerlerini hayata geçiren sanal alanına davet etmek için sabırsızlanıyoruz’ dedi.

Cheetos’un Metaverse’ü Gerçek Dünya ile Bağlantılı Olacak!

Cheetos Metaverse oyununun amacı ürkütücü malikanenin tepesine ulaşmaktır. Oyuncular bu noktaya ulaştıklarında, dikkate değer bir seçimleri olacaktır. Önemli bir şekilde oyuncular, Cheetos’un geçmiş tatları için oy kullanacaktır. Kazanan tat sınırlı bir süre için gerçek dünyaya geri getirilecektir.

Bu lezzetler Cheetos Flamin Hot Chipotle Ranch, Cheetos Flamin Hot Pepper Puffs ve Cheetos Nashville Hot aperatifleridir. Son olarak, Cheetos Metaverse dünyası Cadılar Bayramı’ndan sonra açık kalacaktır. Ayrıca oyuncular istediği zaman alana erişebilecektir.

Firmalar Metaverse Akın Ediyor!

Cadılar Bayramının gelişiyle firmalar, ilgi odaklarını Metaverse’e çevirdi. Birçok firma bayramdan önce başlatmak üzere deneyimler üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bazı firmalar NFT ve Metaverse’e yönelirken, bazı firmalar da GameFi sektörüne yönelmektedir.

Son dönemde akım haline gelen GameFi, geleneksel oyun kültürünü geride bırakmıştır. Oyna Kazan ve benzeri mekanizmalarda oyuncular, çok daha fazla zaman geçirmektedir. Bu da son dönemde ilginin neden bu tarafa kaydığını açıklamaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Cheetos, Chesterville Metaverse Dünyasını Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!