Nubank, Polygon ağında token başlatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya merkezli fintech bankası Nubank, 19 Ekim’de Nucoin token’ın Polygon blockchain’inde başlatıldığını duyurdu. Böylece bankanın Latin Amerika’daki 70 milyon müşterisine ödül programı sunmanın yolu açılacak.

Şirket, blockchain ağında token’ın 2023’ün ilk yarısında başlatılacağını ve müşteri sadakat programının yanı sıra, banka ürünlerinden ücret ödemeden faydalanma olanağı sunacağını açıkladı. Token’lar avantaja, seçili ürünlerde indirime dönüştürülebiliyor. Nubank Nucoin Genel Müdürü Fernando Czapski, şöyle belirtti:

“Bu proje, blockchain teknolojisinin dönüştürücü potansiyeline inancımızda bir başka adımı temsil ediyor. Teknolojiyi daha da demokratikleştirmek için Nu app uygulamasında kripto paraların satın alımı, satışı ve yönetiminin ötesine geçiyoruz.”

Projenin ürün oluşturmada merkeziyetsiz süreç ve Web3 özellikleri gibi detayları, bu ay yaklaşık 2.000 müşterinin katılımıyla tartışılacak. Czapski, “Ürünümüzü piyasaya sürmeden önce iyice elden geçirmek için müşterileri de oluşum sürecine dahil etmeye ve müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun bir program oluşturduğumuzdan emin olmaya karar verdik,” diye açıkladı.

Polygon Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal, “Dünyadaki en büyük dijital bankacılık kuruluşlarından birinin kripto para sunmaya başlaması, blockchain ve kriptonun kullanışlılığının güçlü bir kanıtı” diye belirtti.

Banka, mayıs ayında Paxos ile iş birliği yaparak, müşterilerinin uygulama yoluyla kripto para alıp satmasına ve saklamasına imkan sunmaya başlamıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Nubank, Polygon ağında token başlatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!