Binance 3 Yeni İşlem Çifti Listeliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yarından itibaren 3 yeni işlem çiftini listeleyeceğini açıkladı.

Binance, 13 Ekim Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, platforma 3 yeni işlem çifti desteği ekleyeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre yatırımcılar, Türkiye saatiyle yarın 11.00‘dan itibaren AGIX/BUSD, NEBL/USDT ve SNT/BUSD işlem çiftleri ile alım-satım işlemlerine başlayabilecek.

Halihazırda SingularityNET (AGIX) için BTC; Neblio (NEBL) için BTC ve BUSD; Status (SNT) için BTC ve ETH paritelerini bünyesinde barındıran Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile AGIX ve SNT yatırımcılarına BUSD, NEBL yatırımcılarına ise USDT paritesinde alım-satım imkanı tanıyacak.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda AGIX %78 yükselişle 0,08 dolar, NEBL %17 yükselişle 3,22 dolar, SNT %13 yükselişle 0,031 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Binance 3 Yeni İşlem Çifti Listeliyor isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance 3 Yeni İşlem Çifti Listeliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!