Popüler Analistten Kritik BTC Yorumu: 2021 Yazına çok Benziyor, Ralli öncesi Düşüş Gelebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının popüler analistlerinden biri, lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC), son olarak Temmuz 2021 döneminde sergilediği boğa koşusu öncesinde görülen grafiğe benzer bir eğilim ortaya koyduğunu belirtti. Tahminleri ve yorumlarıyla dikkat çeken analistlerden biri olan Altcoin Sherpa, Bitcoin’in 100 günden daha uzun bir süredir benzer bir fiyat aralığında seyretmesinden sonra bir dip sürecine girdiğini öne sürdü. Bitcoin’de yükselişin başlayıp başlamayacağı merak edilirken analistten gelen BTC yorumu dikkat çekti.

“DİP SÜRECİ YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR”

Dip Sureci Yasanmaya Devam Ediyor

Ünlü analist Altcoin Sherpa yaptığı açıklamada fiyat etkinliğinin, Bitcoin’in 6 bin dolar civarında seyrettiğini ve 3 bin dolar seviyesine bir düşüş gerçekleşmeden önce bazı yükselişler ortaya koyduğu 2018 döneminden farklı olduğunu belirtti. Analist, bunun yerine ortaya çıkan grafikte 2021 yazında boğa koşusunu getiren bir dip sürecinin yaşandığını öne sürdü. Altcoin Sherpa yaptığı açıklamada genel dip sürecinin devam ettiğini düşündüğünü ve bu aşamada hala bir miktar düşüş gelmesine şaşırmayacağını ifade etti.

“OLASI RALLİ ÖNCESİ 16 BİN DOLAR GÖRÜLEBİLİR”

Öte yandan analist, mevcut fiyat hareketlerini 2021 yaz döneminde görülen fiyat hareketlerine benzetti ve söz konusu dönemde bu tür bir konsolidasyon yaşadığımızı ifade etti. Şimdilerde 2021 yazındakine benzer hareketler gördüğümüzü öne süren analist, olası ralli öncesi fiyatın %25 kadar düşerse şaşırmayacağını söyledi. Bu olası senaryoda Bitcoin, analiste göre olası ralli öncesi 16 bin dolara kadar düşüş yaşayabilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan yorumlar ve açıklamalar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Popüler Analistten Kritik BTC Yorumu: 2021 Yazına çok Benziyor, Ralli öncesi Düşüş Gelebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!