CNN NFT Alanından Çekiliyor! NFT Platformu Kapatılacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medya yayıncılık devi CNN, NFT alanından çekileceğini duyurdu. Ayrıca Vault by CNN NFT pazarını kapatacağını açıkladı. Dün öğleden sonra yapılan açıklama, projeye yatırım yapan insanlar için büyük bir şok etkisi yarattı. Bazı yatırımcılar CNN’i, dolandırıcılıkla suçlamaktadır. Geçen ay CNN, 8 Kasım’da piyasaya sürülecek olan ‘Art of Voting’ NFT koleksiyonu için topluluğunu ekstra NFT satın almaya teşvik etmekteydi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

CNN NFT Projesini Sonlandırıyor!

Vault by CNN’nin oluşturduğu NFT’ler, koleksiyonculara bir tarih parçasına sahip olma şansı vermeyi hedeflemektedir. NFT’ler, önemli olaylarla ilgili CNN raporları ve bunlardan ilham alan sanatsal yorumlardan oluşmaktaydı. İlk etapta, sahiplerinin bir şekilde gösterebileceği veya beyzbol kartları gibi başkalarıyla ticaret yapabileceği dijital koleksiyonlar yaratılmıştır.

Yapılan açıklamalara göre, CNN NFT pazarı resmi olarak ticarete kapanacaktır. Ancak kullanıcıların NFT koleksiyonlarını görüntülemelerine izin vermek için şimdilik açık kalacaktır. Projenin arkasındaki topluluk, son ana kadar desteklerini iletmesinden dolayı bu kararın bir dolandırıcılık olduğunu öne sürerek haberlere öfkelenmiştir. Ayrıca ekip, yol haritasında 2022 2023 için bir dizi etkinlik ve özellik sözü vermişti. Nisan ayında Press Gazette, CNN’in Web3 projesi sayesinde 300 bin doların üzerinde para kazandığını bildirmiştir.

CNN, platformunda NFT koleksiyoncularına tazminat sunmayı planlamaktadır. Geri ödemeler, 6 Ekim’de gerçekleşen bir cüzdan anlık görüntüsü ile gerçekleşecektir. Jason CNN çalışanı, ‘dağıtım, her bir koleksiyoncunun cüzdanına yatırılan FLOW token’ları veya sabit paralarla gerçekleşecektir. Şu anda ayrıntılar üzerinde çalışıyoruz. Ancak dağıtım tutarının sahip olunan her Vault NFT için orijinal basım fiyatının kabaca yüzde 20’si olmasını bekliyoruz’ dedi.

İlginç bir şekilde, anlık görüntü NFT satın alma fiyatını dikkate almayacaktır. Bu nedenle, 6 Ekim’de çekilen anlık görüntü, çoğu orijinal satın alma fiyatlarından büyük ölçüde farklı olması beklenmektedir. Açıklamalara göre, bazı NFT sahipleri ilk fonlarının yalnızca bir kısmını geri alabilecektir. Şimdilik CNN’in NFT topluluğuna sunduğu tek çözüm budur. Son olarak, küresel şirketlerin her gün Web3 alanına katılmasına rağmen, CNN’nin bu kadar sektörden erken ayrıldığını görmek şaşırtıcıdır. Bu durumun ileride pişmanlık yaratıp yaratmayacağı herkes tarafından merak edilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
CNN NFT Alanından Çekiliyor! NFT Platformu Kapatılacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!