Sandbox, BAYC Temalı Metaverse’ü Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sandbox, ana karakterler olarak BAYC NFT koleksiyonundan popüler Bored Apes’i içeren, oynaması ücretsiz bir Metaverse deneyimi oluşturmak için Metaprints ile ortaklık kurdu. Monkeying Around Blockchain tabanlı oyun, insanların sadece oyundaki zorlukları tamamlamasını ve yüksek bir puan alarak potansiyel olarak büyük ödüller kazanmalarını sağlayacaktır. Metaverse girişimi şu anda aktiftir. Ayrıca ekim ayının ortasına kadar devam edecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sandbox BAYC Temalı Metaverse Deneyimi Başlattı!

Sandbox ve Metaprints, Animoca Brands’ın yan kuruluşlarıdır. Metaprints bir Metaverse deneyimi oluşturucusu olarak piyasaya sürülmüştür. Ayrıca Sandbox, bir Web3 Metaverse platformudur. İki kuruluş birlikte, NFT’nin en ünlü koleksiyonlarından biri olan BAYC’a dayanan Metaverse oyun deneyimi yarattılar.

Monkeying Around deneyimi, Metaprints ve Forj’daki ekibin sergilediği bir proje olarak tanıtılmıştır. Forj CEO’su ve Metaprints Takım Lideri Harry Liu, ‘bu, markaların Metaverse’te toplulukları için yaratabilecekleri hem eğlenceli hem de yaratıcı deneyimleri gösteriyor’ açıklamasında bulundular.

Metaverse deneyimi, herkesin oynayabileceği benzersiz bir bataklık temalı macera oyunudur. Etkinliğe katılmak için BAYC sahibi olmaya gerek yoktur. Ancak BAYC NFT veya Genesis MetaPrint NFT sahibi oyuncular için ek ödüller bulunmaktadır. BAYC Sandbox Metaverse deneyimi, Bored Ape sahiplerinin, oyun içinde benzersiz PFP’leri olarak oynamalarına da olanak sağlamaktadır.

Sandbox BAYC Metaverse, Monkeying Around deneyimi sırasında toplamda 30.000 dolar değerinde ödül dağıtılacaktır. Zorlukları tamamlayan ve yüksek puanlara sahip olan oyuncular kazananlar arasında olacaktır. Son olarak BAYC oyunu, The Sandbox’ın Alpha Sezon 3’ünün bir parçası olarak piyasaya sürülmüştür. 3. Sezon, popüler Metaverse platformuna 90’dan fazla benzersiz Metaverse deneyimi getirmiştir. Ayrıca 22’den fazla yeni markayı tanıtmasına olanak sağlamaktadır.

Sandbox’un Alpha 3. Sezonu Ağustos Ayında Başladı!

Animoca Brands’in bir yan kuruluşu olan The Sandbox Metaverse, geçtiğimiz aylarda Alpha Sezon 3’ü başlattı. Alpha Sezon 3, 325.000’den fazla oyuncuyu içinde barındıran Alpha Sezon 2’nin devamıdır. Sezon 3, Sandbox’ın önceki sezonlarının daha büyük ve daha iyi bir versiyonu olarak piyasaya sürülmüştür.

Snoop Dogg, The Walking Dead, Deadmau5, Sueco, Warner Music Group, Ubisoft’s Rabbids, BAYC, World of Women, The Smurfs, Steve Aoki, Metapride, Care Bears ve Atari etkinliklerde yer almaktadır. Sezon boyunca oyuncular seviyeler atlayarak, yarışmalara dahil olmaktadır. Ayrıca oyuncular, 500 SAND’a kadar ödül kazanabilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Sandbox, BAYC Temalı Metaverse’ü Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!