AppLovin, yeni bir NFT alım-satım platformu kullanıma sunacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uygulama geliştiricilere hizmet veren büyüme platformu AppLovin, uygulama mağazalarında kullanıma sunacağı ilk NFT alım-satım platformunu duyurdu. NFT’lerin mobil oyunlara entegrasyonunu sağlayacak olan yeni platform, AppLovin’in yan kuruluşu OpenVessel Technologies ile iş birliği içerisinde geliştirildi. OpenVessel’in, yeni platformu kullanıma sunmak için hem Apple App Store hem de Google Play Store’dan onay aldığı kaydedildi. Platformdaki NFT’lerin, mobil oyunlarda oyuncular tarafından yapılan yatırım miktarını artırmayı ve geliştiricilerin mobil oyunlar üzerinden gelir elde etmesini mümkün kılmayı hedeflediği belirtildi.  

Aktarılan detaylara göre; yeni platform, kullanıcıların NFT’leri satın alabilmesine, satabilmesine ve takas edebilmesine olanak tanıyacak. Kullanıcılar, NFT’lerini platform üzerinden itibari paralara dönüştürebilecek. Platform, böylece mobil oyunlar için yeni bir gelir modeli oluşturmuş olacak. Bu durum, özellikle mobil oyun geliştiricilerinin uygulamalarından para kazanma ve büyüme potansiyellerini artıracak. 

AppLovin, 2021 yılında Nasdaq borsası üzerinden halka arz edildi

Öte yandan; 2021 yılında Nasdaq borsası üzerinden halka arz edilen AppLovin, Kaliforniya’daki genel merkezine ek olarak dünyanın pek çok farklı ülkesinde hizmet veriyor. Şirketin, yalnızca mobil oyun yayıncılarına ve tasarımcılarına yardımcı olmayı hedefleyen “Lion Studios” isimli bir departmanı da bulunuyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
AppLovin, yeni bir NFT alım-satım platformu kullanıma sunacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!