NFT’ler, İstanbul Blockchain Haftası’nın ilk gününü renklendirecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Blockchain Haftası’nın organizatörü EAK Digital, etkinliğin kapılarını dijital dünyanın son dönemlerde en çok dikkat çeken konularından biri olan NFT’ler ile açacağını duyurdu. 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinliğin ilk gününde, ziyaretçilerin NFT Galeri alanında heyecan verici NFT koleksiyonlarını inceleme fırsatı bulacağı ifade edildi. 14 Kasım’daki NFT Günü kapsamında ayrıca, NFT’lerin bugünü ve geleceğinin konuşulacağı belirtildi.  

EAK Digital CEO’su Erhan Korhaliller, konuya ilişkin açıklamasında “NFT, günümüz dünyasının parlayan ve yükselişe geçen konularından biri. Web 3.0’ın yakın zamanda hayatımıza girmesiyle birlikte merkeziyetsiz internet kullanımı ve NFT’ler, bu sürecin parçası haline geldiler. NFT, Türkiye’de de merak uyandıran ve potansiyeli olduğu düşünülen bir alan olduğu için İstanbul Blockchain Week’in açılışını NFT Günü ile yapmaya karar verdik. NFT Günü’nde NFT dünyasında büyük rol oynayan isimler ve fikir liderleri bizimle olacak. NFT’lerin Türkiye’de ve dünyada benimsenmesi, faydası ve gelecek üzerindeki potansiyel etkilerinin yanı sıra NFT’lerin metaverse, oyun, dijital kimlik, spor ve giyilebilir dijital moda ürünleri gibi birçok konuda entegrasyonu da ele alınacak” ifadelerine yer verdi.  

NFT dünyasının önde gelen isimleri, NFT Günü’ne konuşmacı olarak katılacak

Aktarılan detaylara göre; İstanbul Blockchain Haftası’nın NFT Günü’nde, NFT’lerin dünya çapındaki işletmelere ve içerik oluşturuculara sağladığı fırsatlar ele alınacak ve küresel NFT pazarındaki önemli karar vericiler ve fikir liderleri bir araya gelecek. NFT Günü’nün konuşmacıları arasında Cointelegraph Genel Yayın Yönetmeni Kristina Lucrezia Cornèr, spor dünyasında taraftarlara özel NFT ve blokzincir teknolojileri geliştiren Capital Block CEO’su Tim Mangnall, VRFuture İletişim Direktörü Bobby Makepeace, NFTrade CEO’su Ori Levi, Hape’in Kurucu Ortağı Matt Sypien ve Lazy Lions Kurucu Ortağı ve CEO’su Ashur da yer alacak.  

Etkinlikte ayrıca; en iyi NFT yaratıcılarının ve platformlarının müzik, sanat, moda ve kültür endüstrilerini dönüştürdüğü noktalar tartışılacak. NFT’lerin işlevi, NFT koleksiyonlarına yardımcı programların hayati önemi, çevrim içi depolama, NFT’lerin teknolojiye etkileri, NFT’lerin protokollere ve DAO’lara bağlı olması gibi birçok başlık, NFT Günü’nde ele alınacak. 

NFT Günü, AR (Artırılmış Gerçeklik) ve VR (Sanal Gerçeklik) deneyimiyle heyecan verici koleksiyonların yer alacağı NFT Galeri ve eğitim atölyelerine de ev sahipliği yapacak. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
NFT’ler, İstanbul Blockchain Haftası’nın ilk gününü renklendirecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!