MetaMask, Web3 Deneyimlerini Geliştirecek Dapp’ı Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya çapındaki kullanıcılar, varlıklarını tek bir yerde görme isteğini defalarca dile getirmiştir. Bu isteklerden yola çıkan MetaMask, alternatif olarak tamamen işlevsel bir Dapp geliştirdiğini açıkladı. Consensys tarafından hazırlanan bir bloga göre, Portfolio Dapp (beta sürümünde) MetaMask kullanıcılarına sunulacaktır. Ayrıca gelişmiş bir MetaMask etkileşimi sağlaması hedeflenmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

MetaMask, Portfolio Dapp’ı Duyurdu!

Bir yatırımcıya, DeFi, NFT’ler ve kripto para birimlerini tek aşamada görmenin mümkün olduğunu söylemek oldukça caziptir. MetaMask şu anda geliştirdiği özellikle bunu mümkün kılmaktadır. Yakın bir zamanda yatırımcılara, genel durum ve bakiyelerini incelemek için MetaMask yeterli olacaktır. Portfolio Dapp, bir kullanıcının tüm cüzdan bilgilerini onlar için toplamaktadır. Böylece MetaMask’a göre yatırımcılar, artık cüzdanlarında ne olduğunu keşfetmek için arama yapmaları gerekmeyecektir.

Portfolio.metamask.io, kişinin profillerini ve varlıklarını çeşitli zincirlerde birleştirecektir. Ayrıca uzantı ve mobil kullanıcılar tarafından erişilebilir olacaktır. Başlamak için bir kullanıcının uzantınızın ana sayfasındaki portföy bağlantısına dokunması yeterlidir. Birçok kullanıcının, birden fazla kripto para cüzdanı veya hesabı bulunmaktadır. Ancak, bu noktaya kadar MetaMask cüzdanlarındaki varlıklarının kümülatif birleşik değeri bilinmemekteydi. Bunun için kişinin diğer ağlara geçiş yapması gerekmekteydi.

Kullanıcılar, Portfolio Dapp’in herhangi bir cüzdanı izle işlevini kullanarak, çevrimdışı cüzdan veya donanım cüzdanı gibi ek hesaplar ekleyebilecektir. Ayrıca MetaMask cüzdanlarını ve çeşitli profilleri birbirine bağlayarak onlara seçtikleri adları verebileektir. Program aynı zamanda bir eşin ENS alanını veya genel adresini kullanıcının listesine ekleyebilir hale getirmektedir. Örneğin, bir kullanıcı ‘nfxhaber.eth’ ekleyebilir ve ona ‘NFT ve Metaverse Haberleri’ takma adını verebilecektir. Kullanıcı tarafından herhangi bir sayıda profil eklenebilmektedir. Ayrıca bu profilleri, değiştirmek veya görünümden kaldırmak mümkündür.

Cüzdanlara ek olarak, önemli piyasa bilgilerini elde etmek için farklı kripto para birimi token’larını izleme listelerine alarak izlemeniz gerekmektedir. MetaMask’ı kurmak basit, masrafsız ve herkes tarafından kullanılabilirdir. Ancak dapp’e erişim yalnızca MetaMask kullanıcıları için işlev görmektedir. Metamask’ı olmayan kullanıcılar, herhangi bir hesabı izle seçeneği aracılığıyla portföy görünümüne erişebilmektedir.

NFT Deneyimi Güçlendirilecek!

NFT’lerin kolayca görüntülenmesi oldukça önemlidir. Dapp’in NFT tarafına geçerek, Ethereum Blockchain ve Polygon’daki NFT’lere ulaşmak mümkün olacaktır. Aldığınızı veya satın aldığınızı hatırlamadığınız ve muhtemelen spam olan birkaç NFT ile karşılaşmak mümkündür. Ancak portföyünüzü hızla temizleme sistemi oldukça etkin bir işlev olarak yardımcı olacaktır. Herhangi bir token’ı görünümden gizlemek için, kullanıcının üzerindeki üç noktayı tıklaması gerekmektedir. NFT değerlendirmeleri ve fiyat tahminleri henüz erişilebilir değildir. Ancak şirket bunların olacağını garanti etmektedir.

MetaMask, Web3 Deneyimlerini Geliştirecek Dapp’ı Yayınladı! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
MetaMask, Web3 Deneyimlerini Geliştirecek Dapp’ı Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!