Meta Studio ve Polygon Studios Metaverse Platformu Geliştiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm içerik oluşturucuların merkezi olmayan bir ekosistemde dijital sanatlar geliştirmesini ve ticaretini yapmasını sağlayacak, yeni bir platform geliştirilmektedir. Türünün tek örneği olacak olan Metaverse platformunu oluşturmak için planlar yapıldığı ortaya çıktı. Buna göre Meta Studio ve Polygon Studios, içerik oluşturucuların ve alıcıların gerçekten merkezi olmayan bir ortamda etkileşime girebilmelerini sağlamak için stratejik bir ortaklığa imza attı. NFXhaber olarak, bu ortaklığın ve amaçlarının detaylarını sizin için derledik.

Meta Studio ve Polygon Studios Metaverse için İş Birliği Yapıyor!

İki hizmet firması arasındaki son iş birliği, yaratıcıların ekonomisinin Metaverse’teki geniş fırsatlardan faydalanmasını sağlayacaktır. Proje tamamlandığında içerik oluşturucular, gelirin büyük kısmını elinde tutan büyük teknolojinin hakim gölgesinden kurtulacaktır. Bu doğrultuda, uzakta içeriklerinden para kazanabileceklerdir.

Meta Studio’nun CEO’su Adrian Niculescu’ya göre, içerik oluşturucular yaratıcılıklarından iyi şekilde yararlanma esnekliğine sahip olacaktır. Ayrıca, tamamen merkezi olmayan bir sistemde işlerinden kolayca para kazanabileceklerdir. Ayrıca, her iki taraf da Blockchain teknolojisine ve merkezi olmayan bir ekosisteme inanmaktadır. Böylece son ortaklık, sürdürülebilir bir sanal dünya geliştirmenin önünü açmayı hedeflemektedir. Ayrıca, Meta Studio ve Polygon Studios merkezi olmayan Metaverse stratejisi, herkes için güvenilirlik sağlayacaktır. Dahası bunu yaparken kullanıcılara düşük maliyetli erişim sağlayacaktır.

Yeni proje, yaratıcılara çalışmalarının tam sahipliğini sağlamak için merkezi olmayan bir topluluğun çerçevesi olacak. Ayrıca Web2 ekosisteminde bu gerçekleşmesi mümkün olmayan bir detaydır. Metaverse’ün genişlemesi nedeniyle, kullanıcıların ifadelerini barındırabilecek başka bir ortam için artan bir talebi bulunuyor.

Ortaklar, yaratıcılar ve yatırımcılara yeni Metaverse alanını güçlendirmek için yardımcı program token’ı olarak META’yı yarattılar. Polygon geliştiricileri, META sahibinin varlıklarının güvenliğini sağlamak için ekstra girişimlerde bulunmaktadır. Ayrıca Polygon teknolojisi, kullanıcıların düşük maliyetlerle ticaret yapmak için çok token’lı cüzdanları benimsemelerine izin verdiği için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Polygon ve Metaverse

Polygon Studios, işi ölçeklendirerek sanal ekosistemdeki en tutarlı performans gösterenlerden biridir. Son dönemde projelerini başlatmak için kullanımı kolay platformlar arayan yenilikçiler arasında başvurulan çözüm haline geldi. Ethereum katman-2 tabanlı çözüm sağlayıcısı, NFT’lerin ana akıma genişletilmesinde kritik bir rol oynamıştır. Buna ek olarak, Polygon sanal ekosisteme giren markalar için çalışan bir çözüm sağlamak için ortaklıklar aracılığıyla Metaverse yatırımcılarıyla birkaç anlaşma gerçekleştirmiştir.

Geliştiriciler, ağın yüksek işlem hacmi, sıfır karbon emisyonu ve düşük maliyetleri nedeniyle dApp’lerini oluştururken sürekli olarak Polygon’un avantajlarından faydalanmaktadır. Polygon teknolojisi, Blockchain işletmeleri için en yenilikçi platformlardan biri olarak öncülük ediyor.

Ağ, en uygun Ethereum Blockchain araçlarını diğer platformların özellikleriyle harmanlayarak geliştirici dostu bir ekosistem olmuştur. Çoğu geliştiricinin benimsenmesiyle, Polygon Metaverse’e geçiş yapan platformlar için bir numaralı çözüm sağlayıcı olarak görülmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Meta Studio ve Polygon Studios Metaverse Platformu Geliştiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!