“Bitcoin, yıl sonunda da 10 bin-20 bin dolar arasında olacak”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analiz platformu PlanB, resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine Bitcoin’in yıl sonundaki fiyatına ilişkin tahminlerini sorduğu yeni bir anket gerçekleştirdi. Ankette; “10 bin dolardan az”, “10 bin ila 20 bin dolar arası”, “20 bin ila 30 bin dolar arası” ve “30 bin dolardan fazla” olmak üzere 4 farklı seçenek yer aldı. Oylamaya yaklaşık 45 bin kişi katıldı. Katılımcıların yüzde 33,4’ü, “10 bin ila 20 bin dolar arası” seçeneğini tercih etti. Söz konusu seçenek, en çok oyu alan şık oldu.  

Aktarılan detaylara göre; ABD Merkez Bankaları Sistemi (FED), kısa bir süre önce enflasyonu kontrol altına almak amacıyla faiz oranlarını 0,75 puan artıracağını açıklamıştı. Bunun üzerine Bitcoin, bir düşüş eğilimine girmiş ve 18 bin 150 dolar seviyesine kadar gerilemişti.  

Düşüş eğilimi, Bitcoin’in 20 bin doların üzerine çıkacağına yönelik inanca ket vurdu 

Analistler, yaşanan düşüş eğiliminin Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar tekrar 20 bin doların üzerine çıkacağı yönündeki inancı baltaladığına işaret etti. Popüler kripto para birimi, haberin yazıldığı sırada 19 bin 347 dolardan işlem görüyor. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
“Bitcoin, yıl sonunda da 10 bin-20 bin dolar arasında olacak”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!