Champ Medici, NFT olarak 3 Yeni Müzik Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT ve müzik iş birlikleri düzenli olarak gelişmeye devam ediyor. Son olarak bu iş birliklerine bir örnek Champ Medici’den geldi. Champ Medici, Cardano Blockchain’de üç yeni parça yayınlayacağını duyurdu. Web3 yaratıcısı ve sanatçısı Champ Medici, popüler Clay animasyon ve kültür NFT projesi Clay Nation ile bir kez daha iş birliği gerçekleştirdi. Bu son girişim, Baked Nation (BN) NFT sahiplerine özel olarak sunulan üç yeni müzik parçasından oluşmaktadır. BN, Clay Nation, Champ Medici ve Snoop Dogg arasındaki sanal arazi ve kil animasyon iş birliği olarak bilinmektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Champ Medici, Yeni NFT Müziklerini Duyurdu!

Koleksiyon toplamda üç yeni parçadan oluşmaktadır. Bunlar sırasıyla, ‘Manifest’, ‘Lil Flexn’ ve ‘Clay Nation Tapes Vol’dir. Ayrıca bu üç yeni müzik, Baked Nation saha NFT’lerinin Metaverse’ünde bulunacaktır. NFT’lerin ilki bu yıl Nisan ayında piyasaya sürüldü. Bu yeni müzik NFT’lerinin farkı tamamen orijinal ve daha önce hiç yayınlanmamış olmasıdır. Ek olarak, üç parçaya özel erişimin yanı sıra, Baked Nation NFT sahipleri müziğin tüm ticari haklarını da paylaşacaklardır.

Champ Medici ve Clay Nation arasındaki ortaklıktaki son etkinlik, NFT müziğinin önemini vurguluyor. Ayrıca, Blockchain teknolojisinin benzersiz özgürlüğünü, kontrolünü ve erişilebilirliğini örneklendirmektedir. Bununla beraber bu teknolojileri kullanmak, sanatçılar ve yaratıcılar için büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Cardano NFT Topluluğu ve Clay National

Cardano NFT topluluğu da büyümeye devam ediyor. Clay Nation Cardano NFT topluluğunun büyük bir parçası olarak kabul edilmektedir. Şimdi, son derece başarılı üç NFT koleksiyonuyla Clay Nation, projesinin ve Cardano Blockchain’in gücünü vurgulamak için Snoop Dogg ve diğerleri gibi küresel isimlerle çalışmaktadır.

Clay Nation NFT projesi, algoritmik olarak bir araya getirilerek elde edilmiştir. El yapımı kil özelliklerine sahip 10.000 dijital karakterden oluşmaktadır. Ayrıca her benzersiz karakter, Cardano Blockchain’de depolanmaktadır. Hepsi türünün tek örneği NFT’lerdir. Ayrıca Cardano NFT projesi Clay Nation, Nisan ayında Snoop Dogg ile resmi bir iş birliğini açıklamıştır. Böylece proje Cardano’ya ilk arazi parçaları ve müzik içeriğini getirmiştir. NFT koleksiyonu, festival atmosferi ile geniş bir sanal dünya yaratmayı amaçlamaktadır. İlerleyen zamanlarda, Clay Nation NFT ziyaretçi kartı sahiplerinin erişebileceği sanal ve fiziksel etkinlikler düzenlemeyi istemektedir. Ayrıca sanat etkinlikleri düzenlemek için genişleme çalışmaları devam etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Champ Medici, NFT olarak 3 Yeni Müzik Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!