NFT İşlemlerinin Takibi için Güçlü Araçlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT alanında işler hızlı hareket etmektedir. Bu da basım tarihlerini, proje açıklamalarını, süreli müzayedeleri ve benzerlerini takip etmeyi zor hale getirir. Bu nedenle, bazı şirketler süreci basitleştirmeye yardımcı olmak için takip araçları oluşturmuştur. Twitter ve Discord duyurularını takip etmek yatırımcıları ancak bir yere kadar götürebilmektedir. Bu nedenle her seviyeden meraklıların, koleksiyoncuları ve işlemleri takip etmesine yardımcı olabilen araçları NFXhaber olarak derledik.

Ninjalarts

Ninjalerts, mevcut birkaç kripto ve NFT izleme hizmeti arasında gelecek vaat eden bir araçtır. Diğer platformlardan çok daha yenidir. Buna rağmen, kullanıcıların belirli sözleşme veya cüzdan adreslerini tanımlamasına ve her iki tarafta da bir olay olduğunda bildirim almasına olanak tanır. Kullanıcılar, NFT basmaya başladığı anda, NFT’nin ortaya çıktığı veya balinalar ve etkileyiciler bir sonraki hamlelerini yaptıkları anda telefonlarına anında iletme bildirimleri alması mümkündür. Ninjalerts’in en iyi yanlarından biri hizmetleriyle ilgilenenlerin, şirketin resmi OpenSea mağazası aracılığıyla NFT biçiminde mobil ve web uygulaması için ömür boyu lisans satın alabilmeleridir.

Nansen NFT Araçları

Nansen, zincir üzerindeki verileri milyonlarca cüzdan etiketi içeren devasa ve sürekli büyüyen bir veri tabanıyla birleştiren bir analitik platformudur. Platform, cüzdan profil oluşturucuları, akıllı uyarılar, hatta üst düzey tutucu ve token dağıtım bilgileri gibi araçlar ve kullanıcı dostu panolar paketinden daha fazlasını sunmaktadır. Biraz pahalı olsa da Nansen, koleksiyoncuları ve esnafları izlemenin ötesine geçerek kullanıcılara indirilebilir veriler sunmaktadır. Ayrıca özel bilgiler/raporlar, canlı DEX ticaret güncellemeleri ve daha fazlası gibi seçenekler sunar. NFT pazarının iniş çıkışlarını yaşamış bir platform olarak Nansen, NFT analitik hizmetleri arasında en popüler seçeneklerden biri olarak bilinmektedir.

DappRadar NFT Araçları

DappRadar, uzun süredir NFT’lerin koleksiyonlarını ve satış verilerini izlemek için bir merkez olmuştur. Portföy izleyicisi 2020’de kullanıma sunulmuştur. Sonrasında platform, tekliflerini Ethereum cüzdanlarını gerçek zamanlı olarak izlemenin basit bir yolunu içerecek şekilde yükseltilmiştir. Kullanıcılar, Ethereum, Binance veya Polygon zincirlerinden kolayca bir ENS adı veya cüzdan adresi girebilmektedir. Ayrıca bu cüzdanın, NFT’lerinin bakiyesini ve net değerini hemen görmek mümkündür. Portföy takipçisi, bildirimler ve ticaret analitiği açısından nispeten sınırlıdır. Ancak DeFi ve NFT finansal istatistikleri hazır olduğundan, bireysel portföyleri izlemek için kullanışlı bir araçtır.

Etherscan

Etherscan, Ethereum Blockchain için en popüler blok gezginidir. Etherscan’ın nasıl kullanılacağını öğrenmek, herhangi bir NFT meraklısı ve toplayıcısı için önemli ölçüde faydalı olabilir. Ayrıca Etherscan ile kullanıcılar, Ethereum Blockchain’i doğrudan görebilmektedir. Kullanıcılar blokları yalnızca doğrulandıkça takip etmekle kalmazlar. Aynı zamanda token ve cüzdan işlemlerini gerçek zamanlı olarak takip edebilmektedir.

Arama çubuğuna 0x adresi ve ENS adı eklenerek bilgilere ulaşılabilmektedir. Bu bilgiler, o adreste hangi token’ların ve NFT’lerin tutulduğuna dair çok sayıda istatistiği ortaya çıkarır. Ayrıca bu belirli adresle bağlantılı işlemlerin defteri görüntülenebilir. Etherscan aracılığıyla kullanıcılar NFT koleksiyonlarıyla da etkileşim kurabilmektedir. En önemlisi kullanıcılar, bir NFT basma web sitesi gibi üçüncü taraf hizmetiyle uğraşmak zorunda kalmazlar. Bunun yerine doğrudan bir akıllı sözleşmeden token basabilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
NFT İşlemlerinin Takibi için Güçlü Araçlar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!