Goblintown NFT’leri ATH’den Sonra Büyük Düşüş Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Goblintown NFT’lerinin taban fiyatı, ATH’sinden yüzde 90 oranında düşüş yaşadı. Bununla birlikte fiyatlarında çarpıcı bir düşüş yaşayan koleksiyon son dönemde sıkıntılar yaşamaktadır. Goblintown NFT projesi mayıs ayında ilk çıktığında, sosyal medyanın gücüyle büyüme yaşamıştı. Bu Ethereum PFP projesi, NFT topluluğunun dikkatini çekti ve NFT’ler neredeyse anında basıldı. O zamandan beri Goblintown, çeşitli eklemeler duyurmuştur. Ayrıca McGoblin burgerini piyasaya sürmüştür. Aktif bir topluluk, benzersiz NFT’ler ve yaratıcı bir ekibe rağmen Goblintown, piyasa değeri olarak büyük kayıplar yaşadı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Goblintown NFT Koleksiyonu, ATH’sinden Yüzde 90 Aşağıda!

Goblintown NFT koleksiyonu ilk olarak ayı piyasasının ortasına piyasaya sürülmüştür. Ayrıca bazıları için umut ve katılmak için yaratıcı, eğlenceli bir proje olarak yorumlanmıştır. Basımdan sonraki haftaların ardından, ‘Yol haritası yok. Discord yok. Yardımcı program yok. CC0.’ diye Tweet paylaşarak ilkelerini açıkladılar. O dönemde taban fiyat hızla yükseliş yaşamıştır. Ayrıca mayıs ayının sonunda neredeyse 2 ETH’ye ulaşmıştır. Devam eden süreçte Goblintown projesi, haziran ayında yaklaşık 8 ETH’lik bir ATH’ye ulaştı. Ancak o zamandan beri, fiyat hızlı bir şekilde düşüş yaşamaktadır. Ayrıca şimdilerde, Goblin NFT’lerinden birini 0,98 ETH’ye almak mümkündür.

Fiyatların düşmesi ayı piyasasına bağlanmış olsa da koleksiyon bu dönemde ortaya çıkmıştır. Yani ayı piyasasında ki en güçlü koleksiyonlardan biri olarak yorumlanmaktadır. Hala bir ayı piyasasında olduğumuzu kabul edersek, koleksiyon zaten başka bir döngü yaşamamıştır. Uzmanlar, yakında bir geri dönüş olacağı yönünde görüş bildirmekteler. Ancak bunu söylemek kesinlikle zor bir karardır. Ayrıca pazar, yeni NFT’lerin her gün piyasaya sürülmesine şahit olmaktadır. Yeni benzer NFT koleksiyonları bütün hype’ı üzerine çekerek düşüşün devam etmesine neden olabilecektir.

Goblintown NFT’nin fiyatındaki düşüşün bir nedeni de onu bu kadar popüler yapan şey olabilir. Projenin resmi bir Discord’u, yardımcı programı ve yol haritası bulunmamaktadır. Sahip oldukları tek şey bir web sitesi olarak bilinmektedir. Belki de Goblintown’ın ATH’den yüzde 90 düşmesinin nedenlerinden biri budur.

Son olarak, dikkate alınması gereken bir diğer faktör de Steve Aoki lanetidir. Bu Aoki’nin, NFT satın almasının bir faydadan çok bir lanet olduğunun anlamına gelmektedir. NFT topluluğunda popüler bir şehir efsanesidir. Ayrıca bu şehir efsanesi aylar sonra gerçekleşmiş gibi görünmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Goblintown NFT’leri ATH’den Sonra Büyük Düşüş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!