Polygon (MATIC) Yukarı Yönlü Hareketlerinde Başarısız Oluyor, İşte Nedeni!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşmenin tamamlanmasıyla birlikte tüm dikkatler Ethereum (ETH) üzerinde olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, Birleşmeden yararlanabilecek birçok L2 çözümü olabilir, bunlardan biri Polygon (MATIC).

13 Eylül’de yayınlanan yakın tarihli bir tweet’te Polygon, Ethereum’un Birleşmesinden nasıl faydalanacaklarını açıkladı. Polygon ekibi, Ethereum’un enerji kullanımının sırayla %99 oranında nasıl azaltılacağını belirtti. Bu, Poligon ağını daha sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirecektir.

Ayrıca, Birleşmeden sonra Polygonun daha da büyüyüp büyümeyeceği görülmeye devam ediyor. Ancak, Polygon’un geleceğine inanan bazı büyük kurumlar var.

Anlaşma Ne?

Yakın tarihli bir gelişmede, kahvehanelerin ve manastır rezervlerinin devi Starbucks, Polygon ile ortaklığını duyurdu. Bu ortaklıkla müşteriler, karşılıksız tokenler (NFT’ler) biçiminde dijital tahsil edilebilir pullar satın alabilirler.

Bu yeni ortaklığın haberi Polygon’un sosyal medya hakimiyetini etkiledi.

Geçen hafta, Polygon, sosyal sözlerinde %11,25’lik bir artışa ve basın zamanında 297,9 milyon olan sosyal etkileşimlerinde %27,88’lik bir artışa tanık oldu.

Polygon’un sosyal atıflarının yanı sıra, MATIC’in işlem hacmi son birkaç günde bir artış gördü.

Hacim 12 Eylül’de 271 milyondan 14 Eylül’de ~650 milyona yükseldi. Ayrıca, Polygon’un piyasa değeri de son yedi günde %3,75’lik bir artış gördü.

maticpolygon (matic) yukarı yönlü hareketlerinde başarısız oluyor, i̇şte nedeni! 3

Ancak, Polygon’un geliştirme faaliyetinde büyük bir düşüş oldu. Bu, geliştiricilerin şu anda herhangi bir güncelleme veya yükseltme üzerinde çalışmadığının bir göstergesi olabilir. Bu nedenle, ilgilenen yatırımcılar için endişe kaynağı olabilir. 

Ek olarak, Polygon’un piyasa değeri hakimiyeti geçen hafta %87,35 oranında sert bir şekilde değer kaybetti. MATIC ayrıca, yazı yazılırken toplam pazarın %0,73’ünü ele geçirdi.

Fiyat hareketi belirteç için glib görünüyordu. MATIC, son 24 saatte %7,45’lik fiyat değer kaybıyla (14 Eylül’de) yayınlandığı sırada 0,8606 $’dan işlem gördü. 

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 41.46’da kaldı ve yakın gelecekte token için düşüş hareketi olduğunu ima etti. Chaikin Para Akışı (CMF) -0.06’daydı ve bu da hafif bir düşüş göstergesi.

maticpolygon (matic) yukarı yönlü hareketlerinde başarısız oluyor, i̇şte nedeni! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Polygon (MATIC) Yukarı Yönlü Hareketlerinde Başarısız Oluyor, İşte Nedeni!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!