Orange Spain, Metaverse’e Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanyol mobil hizmet sağlayıcısı Orange Spain, Metaverse dünyasına girişini açıkladı. Mobil operatör, yakın zamanda birkaç ürünü piyasaya sürmeyi planladığını bildirdi. Ayrıca bu kapsamda Metaverse’te kullanıcıların yalnızca mobil cihazlardan daha fazlasını satın almalarına izin verecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Orange Spain Metaverse Dünyası!

Tam adı Tienda Orange olarak bilinen firma, Metaverse’te birçok heyecan verici hizmet sunacağını açıkladı. Kullanıcılar hem uzun metrajlı hem de kısa filmler içeren filmler satın alabilecekler. Ayrıca, ilgilenen ziyaretçiler için ay yolculuğu adında bir macera deneyimi yayınlanacaktır. Metaverse’e erişim, bilgisayarların kullanımıyla sorunsuz gerçekleşmektedir. Orange Spain Metaverse deneyimi, bu özellikten faydalanarak sanal alışverişi kolaylaştıran yüksek hızlı bağlantı ile bir macera vaat etmektedir.

Metaverse’deki ziyaretçiler üç alana sahip olacaktır. Bunlar sırasıyla, La Zona Comercial (ticari alanlar), La Zona de Ocio (eğlence alanları) ve La Zona (etkinlikler için amfi tiyatro) olarak açıklanmıştır. Metaverse’te tüm alanlar farklı amaçlara hizmet edecek şekilde tasarlanmıştır. Orange Spain, Metaverse’teki verilere duyarlı uygulamaları işlemek için bazı altyapılar kurması gerektiğini belirtti. Bu arada şirket artık Meta Quest, iOS ve Android cihazlarda kullanılabilen sürükleyici sanal deneyimler sunacağını da açıkladı. Buna ek olarak, kullanıcılar sanal gerçeklik gözlüklerini veya cep telefonlarını kullanarak 100’den fazla sürükleyici içeriğe göz atabilecektir.

Şirket, müşteri deneyimini geliştirmek için sanal bir ekosistem kullanacağını açıkça belli etmiştir. Genişleyen Metaverse ekosistemi, Orange Spain’in müşteri hizmetlerini geliştirmek istemesine sebep oldu. Ayrıca, Orange Spain’in ana şirketi olan Orange Group, bölümleri arasında Metaverse’ü keşfetmek için küresel bir stratejiye sahip olduğunu belirtti. Firma, Meta Quest 2’yi sanal gerçeklik araçlarına entegre etmek için Meta ile ortaklık kurdu. Teknoloji devi, Metaverse’e hazır işletmeler için önde gelen dijital gerçeklik donanım ve yazılım üreticisidir. Metaverse’teki Orange müşterileri Honor, Samsung ve Xiaomi gibi diğer akıllı telefon markalarıyla da sisteme erişebilecektir. 3D görselleştirme, müşterilerin demoları izleyebileceği ve promosyonları görüntüleyebileceği çevrimiçi mağazalardan oluşmaktadır.

Orange Metaverse’ün Bilinen Özellikleri

Metaverse’te müşterilerle ilgilenmek için özel bir satış temsilcisi bulunacaktır. Ayrıca bir müşteri hizmetleri avatarı, onlara Orange ürün ve hizmet yelpazesi hakkında tavsiyelerde bulunmak üzere görevlendirilecektir. Bu, Orange fiziksel mağazalarında mevcut olan sürümün sanala taşınması anlamına gelmektedir.

Müşteriler, gerçek dünyadaki örneklerle eşleşecek hizmetleri deneyimleyecektir. Ayrıca yeni Metaverse mağazasındaki Orange müşterileri, fiziksel mağazada ödedikleri ve satın alınan ürünlerde indirimlerden yararlanacaktır. Bu, satın almalardan sonra gerçekleşecek bildirimler sayesinde olacaktır. Orange, müşterilerinin ihtiyaçları gelişmeye devam ederken müşteri hizmetleri operasyonlarını ölçeklendirmek için önemli miktarda yatırım yaptı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Orange Spain, Metaverse’e Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!