Steve Aoki, DraftKings’in Yeni Marka Elçisi Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor bahis şirketi DraftKings kısa süre önce Steve Aoki ile DraftKings resmi marka elçisi olarak anlaştığını duyurdu. DJ ve yapımcı olan sanatçı, Web3 girişimlerini desteklemek ve tanıtmak için DraftKings ile ortaklık kurdu. Ayrıca Reignmaker koleksiyonunun tanıtımını da yapacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Aoki 2022 All-Star Access Pass

Aoki 2022 All-Star Access Pass, Steve Aoki tarafından DraftKings için tanıtılan ilk dijital koleksiyondur. Koleksiyon, Aoki’nin ilgi alanlarını temsil etmektedir. Ayrıca spor, eğlence ve kültürün kesişimine odaklanmaktadır. Koleksiyonun, 14 Eylül Çarşamba günü satışa çıkacağı bildirilmiştir. Ayrıca 2022 profesyonel futbol sezonunda özel Reignmakers yarışmalarına erişim sağlayacaktır.

Reignmakers, oyuncuların oyunlaştırılmış NFT oyuncu kartlarından oluşan bir koleksiyon oluşturduğu ve fantezi spor tarzı oyunlara bir diziliş hazırlamak için bu koleksiyonları oluşturduğu NFT tabanlı bir fantezi spor oyunudur. Ayrıca, All-Star Access Pass koleksiyoncuları, nadir ödüller kazanmak için diğer topluluk üyeleriyle kafa kafaya yarışacaktır. Yarışmanın sezonun ikinci haftasında başlayacağı açıklandı. Ayrıca sezon sonuna kadar devam edeceği bilgisi yayınlanmıştır. Yarışmacılar, nakit ödemeler ve Aoki ile yüz yüze deneyimler gibi ödüller kazanma şansı yakalayabilirler. Koleksiyonun en ilginç çeken özelliği de son hafta yarışmasını kazanan bir Aoki poker gecesi deneyimi ve ek ödemeler için bir şans kazanacaktır.

Steve Aoki, Web3 Girişimlerini Destekleyecek!

DraftKings, DraftKings genelinde yardımcı program ve Steve Aoki deneyimi içeren NFT koleksiyonları oluşturmak için DJ ile birlikte çalışacaktır. Ayrıca Steve Aoki, dijital koleksiyon ürünlerini tanıtmak için DraftKings’e destek verecektir. İlk koleksiyonun adı ‘Aoki All-Star Access Pass’ olarak tanıtılmıştır. Aoki ortaklık hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘DraftKings ile çalışmaktan ve yeni nesil fantezi sporlarını oluşturmaktan heyecan duyuyorum. Reignmakers aracılığıyla, ekip sahipleri kadrolarının gerçek mülkiyetine yalnızca Web3’ün sağlayabileceği şekilde sahip olacaklar. İmkanlar sonsuzdur’ dedi.

Devamında DraftKings’in kurucu ortağı ve DraftKings Kuzey Amerika başkanı Matt Kalish açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Steve Aoki, müzik ve dijital koleksiyonlardaki dinamik yaratıcılığıyla dünya çapında tanınmaktadır. Ayrıca onu DraftKings ailesine davet etmekten heyecan duyuyorum. Onun gemide olması, topluluk odaklı gelecekteki projelere canlandırıcı bir bakış açısı sağlayacaktır. Bu yüzden müşterilerimize ve Steve’in hayranlarına türünün tek örneği deneyimler getirmeyi dört gözle bekliyorum’ dedi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Steve Aoki, DraftKings’in Yeni Marka Elçisi Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!