Solana ağındaki NFT sayısı, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Block Research’ün Veri Kontrol Paneli, Solana ağında oluşturulan NFT sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösterdi. Aktarılan detaylara göre; ağdaki NFT sayısı, 7 Eylül itibarıyla 312 bine yükseldi. Söz konusu rakam, 4 Eylül’de 39 bin seviyesindeydi. Benzer şekilde, Solana ağındaki NFT hacminde de önemli bir artış yaşandı. Solana ağındaki NFT’ler için oluşturulan NFT pazar yeri Magic Eden’ın pazar payı, yüzde 36,6’ya yükseldi. Eylül ayı başında ise bu oran yüzde 12 seviyesindeydi.  

Öte yandan; Solana NFT’leri, genellikle Ethereum ağında oluşturulan Bored Ape Yacht Club ve Pudgy Penguins gibi popüler NFT projelerine göre genel NFT ekosisteminin küçük bir bölümünü oluşturuyordu. NFT pazarı da 2021’de yakaladığı popülaritenin ardından bu yıl önemli bir düşüş yaşamıştı. Solana NFT’lerindeki yükseliş, birçok kişi tarafından total NFT pazarına yönelik olumlu bir sinyal olarak görüldü. 

Solana Vakfı’ndan Chase Barker, verilere ilişkin değerlendirmelerini paylaştı

Solana Vakfı’nın geliştirici ekosisteminin başında görev alan Chase Barker, yaşanan gelişmeye ilişkin değerlendirmelerini Twitter üzerinden esprili bir dille paylaştı. Barker, konuyla ilgili paylaşımında “Bir zamanlar (geçen yıl) ‘bazı insanların’ Solana NFT’lerine güldüğünü hatırlıyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana ağındaki NFT sayısı, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!