MicroStrategy, 500 Milyon Dolarlık Bitcoin Almak için Harekete Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin yatırımlarıyla dikkat çeken, halka açık en büyük bağımsız iş zekâsı şirketi olan MicroStrategy, Bitcoin (BTC) stratejisini Ağustos 2020’de benimsemesinden bu yana çoğu varlık sınıfından daha iyi performans gösterdi. Son olarak MicroStrategy, kripto para biriminin daha fazla alımını finanse etmek için 500 milyon dolara kadar hisse satmayı planlıyor.

MicroStrategy, 500 Milyon Dolarlık Bitcoin Almak İstiyor

MicroStrategy, daha fazla Bitcoin (BTC) almak için şirket hissesi satmaya hazırlanıyor. MicroStrategy, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na, 500 milyon dolara kadar daha fazla Bitcoin (BTC) satın almasına izin verecek yeni bir başvuruda bulundu.

Söz konusu başvuruda satıştan elde edilen gelirin aksi belirtilmedikçe Bitcoin alımı da dahil kurumsal amaçlar için kullanılmasının planlandığı ancak belirli bütçe yapılmadığı açıklandı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 9 Eylül 2022

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Saylor ve MicroStrategy yakın zamanda Columbia Bölgesi tarafından Saylor’un bölgedeki kazançları üzerinden vergi kaçırdıkları iddiasıyla dava edildi.

Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) güncel durumuna bir göz atalım. Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 21.418 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
MicroStrategy, 500 Milyon Dolarlık Bitcoin Almak için Harekete Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!