Ethereum Birleşmeye Rağmen Düşüyor, Neler Yanlış Gitti?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bellatrix yükseltmesi dün Ethereum’un Beacon zincirinde yayınlandı. Paris yükseltmesiyle sona erecek olan Ethereum birleştirmenin başlangıcını işaret etti. Birleşme etrafındaki coşkuya rağmen, ETH fiyatı %8’e yakın düştü. Şu anda 1.510 dolar civarından işlem görüyor. 

 Ethereum birleşmesinin genel olarak ETH ve kripto için büyük bir yükseliş olayı olması bekleniyor. Fiyatlardaki düşüş yatırımcıları endişelendiriyor. 

Bellatrix’in Ardından

Bellatrix yükseltmesi dün yayına girdi. Bellatrix yükseltmesi, birleştirmenin başlangıcını işaretler. Ayrıca doğrulayıcılara Beacon blokları oluşturma yeteneği verir. Birleştirme kodu da böyle bir blokta yer alacaktır. 

Bellatrix yükseltmesinden sonra ETH’nin ağ katılım oranı düştü. Uzmanlara göre, düşüş, bazı düğümlerin istemcilerini yükseltmedeki başarısızlığına bağlanabilir. Daha fazla doğrulayıcı, Bellatrix yükseltmesi için düğümlerini yükselttikçe katılımın artacağına inanıyorlar.

Daha endişe verici bir işaret, yükseltmeden sonra Ethereum’un kaçırılan blok oranının %1700 artmasıdır. Ethereum’daki geliştirici ekip, birleşmeye sadece bir hafta kaldığı için durumu yakından izleyecek.

Ethereum Fiyatları Neden Düşüyor?

Bir kripto fenomeni ve Cinneamhain Ventures’ın ortağı olan Adam Cochran, ETH fiyatlarındaki düşüşün başka sebepleri olabileceğine inanıyor. Aave’nin ETH pazarlarını duraklatma kararının, Instadapp gibi platformların stETH/ETH havuzlarında gevşemesine neden olduğuna inanıyor. Bir sonraki ETH düşüşlerinin ticaretin gevşemesi nedeniyle gerçekleşebileceğine inanıyor. 

Makroekonomik faktörler de ETH’e yardımcı olmuyor. Fed’in enflasyonla mücadelede şahin duruşunu sürdürmesi bekleniyor. Dolar, kripto ve genel piyasalarda büyük bir düşüşe yol açan yükselişini sürdürüyor. 

Kripto yatırımcıları endişeyle 13 Eylül TÜFE açıklamasını bekleyecek. Birleştirme de aynı tarih civarında bir yerde tamamlanacak. İkili faktörlerin ETH fiyatı üzerinde büyük bir etkisi olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Birleşmeye Rağmen Düşüyor, Neler Yanlış Gitti?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!