Monkai NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Monkai, Ethereum ve Solana üzerinde çalışan çok zincirli bir NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede Monkai nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun mevcut fiyatına ve nasıl alınacağına da değineceğiz.

Monkai NFT Nedir?

Monkai, yenilikçi yardımcı program, topluluk oluşturma ve epik bir PVP metaverse sağlamayı amaçlayan Ethereum ve Solana üzerinde çalışan çok zincirli bir NFT projesidir. Koleksiyon sahipleri, Monkai merkeziyetsiz özerk organizasyonuna (DAO) erişim elde edebilmekte. Proje ekibi, 26 Temmuz 2022’de OpenSea pazarında ilk Monkai NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. NFT’ler, yan profillerini çevreleyen gizemli bir vibe ile gösterecek şekilde çizilir. Çoğu, sahiplerin kesinlikle takdir edeceği daha dikkat çekici bir etki ekleyen animasyonlu çizimlerdir. Monkai ekibi, çok sayıda NFT koleksiyonunun, topluluklarının ilgisini çekmesini ve büyümesini sağlayacak ilginç konseptlerden yoksun olduğunu gözlemledi. Monkai, bu durumdan yararlanarak, içeriğini irfan, estetik olarak tasarlanmış karakter ve paylaşacak dinamik hikayelerle zenginleştiriyor. Ayrıca, sahiplerine onları büyüleyecek farklı araçlar verme planını da içerir. Proje ekibi, sahiplerinin Monkai NFT’lerini stake ederek pasif olarak token kazanmalarını sağlar. Sayfası, toplam bahis miktarı, ödüller ve talep tarihi gibi bilgiler sağlayarak şeffaflığı gösterir. Topluluğa ayrıca Ethereum veya Solana kullanma seçeneği sunulur.

Monkai NFT’nin Amacı Nedir?

NFT projesinin ana amacı; Projenin hedeflerinden biri hem ETH hem de SOL üzerinde likit bir token oluşturarak sahiplerin esnek kararlar almasını sağlamaktır. NFT sahipleri bir MONKAI tokenini üç şekilde alabilirler: stake etme, Raydium üzerinde takas yapma ve planlanan web3 oyununu oynama. Ekip ayrıca çok zincirli tokeni, sahiplerinin fiziksel parçalar, web3 likidite programı veya oyun para birimi gibi malları satın almak için kullanabilecekleri ekosisteme entegre etmeyi planlıyor.

Monkai NFT’nin Fiyatı Nedir?

Projenin koleksiyonu halihazırda OpenSea’de işleme açıktır. OpenSea verilerine göre Monkai, şu anda 6,7 bin NFT ile 2,2 SOL taban fiyatıyla işlem görmektedir. Projenin toplam ticaret hacmi 11,4 SOL ile dikkat çekerken koleksiyona sahip olan kişi sayısı 2800’dür.

Monkai NFT Nasıl Alınır?

Koleksiyonları satın almak isteyen yatırımcılar ilk önce OpenSea’de hesap açmalı. Opensea’de kullanacakları Metamask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Sonrasında ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar SOL almalı. Ardından bu Solana (SOL) dijital kripto para cüzdanına aktarmalı. Son adımda ise kullanıcının dijital cüzdanını OpenSea’ye bağlaması gerekmektedir. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek kolayca satın alma işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Monkai NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!